Este indul az Overwatch Contenders első szezonja

Este indul az Overwatch Contenders első szezonja

Mutatjuk milyen mérkőzések várnak ma ránk.

A világbajnokság csoportkörének és a nem hivatalos nyári szünetnek a végeztével elérkeztünk a hónapok óta várt versenysorozathoz, a régiónként 100 ezer dollár összdíjazású Overwatch Contenders első szezonjához. A profi e-sport csapatok is igencsak megérezték az eseményt, ugyanis mindent felborító forgatási lázba kezdtek.

Hétvégén indul az Overwatch Contenders első szezonja

A csapatok pedig úgy forgatnak, amit még a magyar CS:GO szféra is megirigyelne.

A cseréken és friss igazolásokon kívül természetesen kaptunk egy időtervet is a hét héten át tartó offline és online küzdelmekhez. Az első hét programja hamarosan, közép európai idő szerint este 7 órától kezdődik az Európai összecsapásokkal.

Első körben a Misfits és a Cloud9 (exLazer Kittens) feszül majd egymásnak, ami azért is különleges, mivel a C9 mostani menedzsere építette fel korábban a Misfits gárdáját, és a rivalizálás igen komoly méreteket ölt a két csapat között. Nevezhetjük ezt a meccset egy mini  El Clásico-nak is. A második mérkőzés este 9 órától látható majd, a szemben álló felek pedig az eUnited, azaz a kontinens jelenlegi királyai és a Team Gigantti, vagyis az ex NIP lesznek. Kíváncsian várjuk az új befektető vajon elég motivációt adott-e a finneknek. 

Az öreg kontinensen ezzel véget is ér a műsor mára, azonban ne aggódjatok, ugyanis 23:15-kor kezdődik a tengerentúlon is a buli. Észak-Amerika talán jelenlegi legjobb csapata, az Immortals fog a korábbi király EnVyUs ellen vonulni. Őszintén szólva ötletünk sincs a meccs kimenetelével kapcsolatban, mivel a szünet miatt az erőviszonyok még nem tisztázottak. A zárást a Rogue és EnVision zárja majd éjjel 1:15 órás kezdettel. A két gárdáról annyit, hogy a Rogue cserejátékossal áll majd pályára, az EnVision pedig csak nemrég került be a versenyzők közé a team Liquid kiesésével. 

A mérkőzések a már megszokott 4 pályás módban zajlanak, döntetlen esetén pedig bo1 Oasis vár a farkasszemet nézőkre. A közvetítés a szokásos csatornán lesz majd tehát körülbelül háromnegyed 7-től. A házigazdák pedig a már megszokott mémmé vált Alex "Gillfrost" Gill ,aka "Left Guy", a kommentátorok pedig James "Jamerson" LeeRobert "hexagrams" Kirkbride és Andrew "ZP" Rush,  lesznek.

Élő videó megtekintése innen: OverwatchContenders – www.twitch.tv

Jó szórakozást mindenkinek! 

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!