Egy rajongó összehozott egy zombi játékmódot, íme az Infection

Egy rajongó összehozott egy zombi játékmódot, íme az Infection

Zombikkal eddig nem találkoztunk az Overwatch-on belül, de a varázsszó az hogy eddig.

Az Overwatch tele van fantasztikus elemekkel. Vannak itt Omnic robotok, egy időutazó Brit nő, egy beszélő gorilla és egy nagypapa, aki akkora kalapácsot lenget, amivel akár több emeletes házakat is porig lehetne rombolni. De a 2000-es évek egyik legnagyobb őrülete a zombik eddig valahogy távol tartották magukat az egésztől. De ez nemrég megváltozott, mert egy Reddites, névszerint "ItsDeltin" létrehozott egy olyan botprogramot, ami gyakorlatilag arra kényszerít ha meghaltál, akkor újjáéledsz de már a másik csapatba kerültél. A játékmód a Zombies - Infection nevet kapta.

Az alapszituáció abban rejlik, hogy két frakció van. Az egyik oldalon ott vannak a túlélők, ők Torbjörn bőrébe bújnak és a turretek segítségével megpróbálják elállni az utat. A másik oldalról pedig támadnak a zombik, ők Reinhardt-ként rohamoznak. A lényeg annyi, hogy ha a zombik kivégeznek egy túlélőt, akkor az átáll a zombik oldalára. A zombik akkor nyernek, ha meghalt minden túlélő, a túlélők pedig akkor, ha lejárt a játékidő. 

Ha valakiben feltámadt volna a vágy, hogy kipróbálja ezt, akkor el kell látogatnia ItsDeltin honlapjára és a ott fel kell iratkozni, majd ha megüresedik egy hely, akkor a játékon belül kaptok egy meghívást egy Custom mókára. 

Infection - Deltin

null

Az ilyen modok a bizonyíték arra, hogy a játék tele van még olyan területekkel, amit még nem adtak ki. Hogy hová fejlődhet az egész, annak csak a játékosok és a fejlesztők képzelőereje szabhat határt. 

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!