Itt az Iszaphullám 2. felvonása és minden amit érdemes tudni róla!

Itt az Iszaphullám 2. felvonása és minden amit érdemes tudni róla!

Kicsit késett ugyan, de újra elindulhatunk az értékes kincsekért és levadászhatjuk az érdekesebbnél érdekesebb főellenségeket!

A TI7 után a beígértek szerint még egyszer leereszkedhetünk a mélybe és felvehetjük a harcot a legádázabb gonoszokkal, hogy meghódítsuk a távoli világokat. Néhány változás az előző kalandhoz képest történt a Siltbreaker 2 megjelenése után, Abaddon például kikerült a hősök közül, azonban 9 újat kapunk helyette. Megjelentek az úgy nevezett Artifactok is, egy bizonyos mennyiséget viszont össze kell gyűjteni használatukhoz. Az Artifact érméket a sima szörnyektől zsákmányolhatjuk, időnként előkerül megölésüket követően. Az alacsonyabb értékű Artifactok 10 és 30, a drágább és magasabb szintűek akár 160-ba is kerülhetnek.

Minden első részben megszerzett Artifact elérhető a másodikban is és ez oda-vissza érvényes. Összesen 16 található a második részben mellé 11 új achievment jár, amelyek 8250 compendiumot pontot érnek (8 szint a Battle Pass-ban). 15 zóna vár felfedezésre és végigjátszásra.

További móddal bővült a pálya, elérhető az Adventure mód, amelyben a kevésbé gyakorlott kalandvágyók részére, bár nincs Artifact drop, nincs achievment és semmilyen jutalom nincs a zonák teljesítése után. Ha persze fel szeretnéd fedezni és térképezni, hogy mit rejt a pálya, akkor ez egy remek lehetőség rá. Az első részhez hasonlóan egyébként a különböző területeket 1 vagy 2 csillagos teljesítése Battle Pass szintet, míg a 3 csillag kincses ládát jelent. Mindegyik ládában megtalálható a Desert Sands és a 165 BP szintnél többel rendelkezőknek dupla ládát ad a Dota 2.

Adventure módban nem is olyan vészes és viszonylag hamar végig lehet vinni. Nektek, hogy tetszik az új kaland?

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET A FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!