Lehull a lepel, a Junkertown a következő Overwatch pálya

Lehull a lepel, a Junkertown a következő Overwatch pálya

A Gamescom keretein belül a Blizzard véget vetett a találgatásoknak. Új Escort map érkezik.

Az utóbbi pár napban a legtöbb fórumon arról ment a szó, hogy pár ügyes adatbányásznak megint sikerült némi információt kisajtolni az Overtool-ból és fény derült rá, hogy nemsokára egy új pályát kapunk. Nos a hivatalos bejelentésre sem kellett sokáig várnunk, hiszen ma este a Gamescom keretein belül megérkezett az első bemutatóvideó a pályáról.

Az új helyszín, Roadhog és Junkrat szülővárosába kalauzol el minket, ami Ausztrália szívében van, Junkertownba. Jópár évvel ezelőtt, nem messze innen felrobbant egy omnium gyár és a baleset következtében az egész terület egy radioaktív sivataggá változott. A túlélők, avagy a Junkerek mind a mai napig itt élnek. Junkrat és Roadhog pedig közülük származik. 

A pálya háttér történetéhez még annyit érdemes tudni, hogy a város királynője kidobta a két bajkeverőt, mikor azok őt akarták átverni, de kieszeltek egy tervet, hogy visszajussanak a falak mögé. A payload egy kocsi tele arannyal és ékszerekkel, de persze nem is a két bűnözőről lenne szó, ha nem lenne durva mennyiségű robbanóanyag az aljára szerelve. A részletekről az alábbi kis animációs filmben tudhattok meg még többet. Az biztos, hogy kirobbanó sikert aratnak majd.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Cover és videók: www.blizzard.com

Kövess Minket!