Új Numbani exploit keseríti meg a rankedzők életét

Új Numbani exploit keseríti meg a rankedzők életét

Már csak 10 nap van a ranked szezonból hátra, de a végére csak felbukkant egy durva hiba, amit ki lehet használni.

Ismét felbukkant egy exploit az Overwatch ranked meccseken és most valós gondot is okozhat. Egy játékos és Reddit felhasználó 'Syberbolt' videója és bejegyzése alapján valami gond van a Numbani pályával.

A lényeg, hogy valahogyan a meccs közben sikerül megbabrálni a szervert és a rendszer mindenkit kivág a játékból csak azt nem, aki elköveti az exploitot. Ha a játék közben elsötétedik a képernyő és megjelenik a "The server is closed due to an unexpected error", akkor szinte biztos, hogy valaki szórakozik. De a legnagyobb gond az egésszel, hogy nem csak egyszerűen kikerülünk a játékból, hanem rankednél lehet elbúcsúzni 50 SR-től és még a kilépők büntetését is megkapja mindenki.

De a hiba nem minden esetben eredményez dc-t, van amikor egyéb érdekes hatásai is vannak. A kommentek alapján van olyan, hogy simán oldalt váltanak a játékosok. Aki eddig támadott, az innentől védekezni fog és vica versa. Előfordult, hogy az egész csapatot úgy, ahogy van átpakolta a szerver a Hollywood pályára és minden újra indult.

Egyelőre az exploit a jelentések és posztok alapján csak a Numbanin fordul elő. Az viszont gyanús, hogy pont akkor jelent meg, amikor már csak pár nap van vissza a szezonból. A Blizzard-nak most két lehetősége van. Vagy megpróbálják ultragyorsan kijavítani a hibát, vagy kiveszik a Numbanit a ranked pályák között. Valaminek történnie kell, mert ez így nem maradhat.

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!


Cover: www.blizzard.com

Kövess Minket!