Ismét Heroes of the Storm a MondoCon színpadán!

Ismét Heroes of the Storm a MondoCon színpadán!

Több mint egy év szünet után, ismét esélyt kap a játék arra, hogy a Mondocon színpadán bizonyítson a legjobb két hazai csapat.

Ez a pillanat is elérkezett. A Heroes of the Storm is felkerült a következő őszi Mondocon verseny listájára. A nevezések már élnek is, egészen augusztus végéig. Jelentkeznről és az egyéb hasznos információkról pedig itt olvashattok. A két döntős csapat markát pénzjutalomban részesül, ezzel igyekszik motiválni a játékosokat a jelentkezésre a Mondocon.

Jelenleg két csapat tette tiszteletét a nevezők között, legalább még hatra lenne szükség, hogy a verseny elindulhasson. Tessék jelentkezni és mutassátok meg ki a legjobb hazai HotS csapat!

A selejtezők online zajlanak, míg a döntő a színpadon Budapesten több száz néző előtt kerül megrendezésre, tehát érdemes lesz bejutni a legjobbak közé.

Persze azok se csüggedjenek akik nem jutnak ki, vagy nem engedhetik meg maguknak, hogy nézőként kilátogassanak az eseményre, hiszen lesz élő közvetítés is az eseményről amit az alábbi linken érhettek el:

Élő videó megtekintése innen: WestenOfficial – www.twitch.tv

Találkozzunk a helyszínen, vagy online!

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!