Bejelentették az OpTic csapatát, de még nem 100%-ig végleges

Bejelentették az OpTic csapatát, de még nem 100%-ig végleges

Tegnap késő este az ESL Pro League honlapja után maga az OpTic Gaming is bejelentette, hogy új csapatot szerződtetett.

Ma este kezdetét veszi az ESL Pro League legújabb, szám szerint immár hatodik évada, ahol sok-sok, alaposan felforgatott csapatot láthatunk majd, ugyanis az elmúlt hetek nem szűkölködtek felállás változásban.

Már csak két csapat, az Immortals és az OpTic maradt adós az új kezdőötösének bejelentésével, amit az OptTic nem sokkal éjfél előtt meg is tett, miszerint a Cloud9-hoz távozott  Will "RUSH" Wierzba és Tarik "tarik" Celik helyére egy európai csapat érkezett.

Európai csapat összeállítására készül az OpTic!

A hivatalos bejelentésre sem kell sokat várnunk, épül az európai sztárcsapat!

A bejelentett játékosok személyében a már ismert pletykákhoz képest nem történt semmiféle változás, vagyis a már eddig is a szervezet alkalmazásában álló spanyol Óscar "mixwell" Canellas mellé három másik európai játékos érkezett Emil "Magisk" Reif, Adam "friberg" Friberg és Aleksi "allu" Jalli személyében. Állandó ötödik játékosuk viszont még nincsen, mivel a PENTA - vagy ahogy a redditezők nevezik, PENTAGON - kemény feltételeket szabott a kiszemelt Kevin "HS" Tarn átigazolásához.

Amíg ez a huza-vona le nem zárul, addig a távozóban lévő Keith "NAF" Markovic fogja kisegíteni a zöld-feketéket az ESL Pro League első fordulójában. További érdekessége a dolgoknak, hogy a csapat egyelőre a liga észak-amerikai divíziójában kénytelen szerepelni, mivel Európában már minden hely foglalt volt. Az e-sport történész, Thorin szerint ráadásul az OpTic megpróbálta megszerezni ANGE1-t is a HR-ből (a videón kb 35:50-től).

Az OpTic első heti ESL Pro League felállása tehát a következő:

Aleksi "allu" Jalli
Adam "friberg" Friberg
Emil "Magisk" Reif
Oscar "mixwell" Cañellas
Keith "
NAF" Markovic (beugró)

Chet "ImAPet" Singh (edző)

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Borítókép: HLTV

Kövess Minket!