Nem várt fordulatok és szorosnak tűnő meccsek az OW Contenders második napján

Nem várt fordulatok és szorosnak tűnő meccsek az OW Contenders második napján

A folytatás pedig igen izgalmasnak ígérkezik. 

Az elmúlt hétvége folyamán rendezték az Overwatch Contenders első szezonjának első heti összecsapásait, ahol régiónként 8 csapat küzdött meg egymással. Az első nap eredményeiről már beszámoltunk nektek, ha lemaradtatok volna, az alábbiakban tudjátok pótolni.

Hatalmas meglepetések és őrületes pillanatok az OW Contenders első napján

A nyári szünetből és a forgatási lázból nem a top csapatok kerültek ki győztesen.

Habár a második nap eredményei nem mutatják, a meccsek tartogattak izgalmakat bőven, különösen azon csapatok részéről akik az ismeretlenség homályából próbálnak feltörni és bizonyítani a világnak, hogy ott a helyük a legjobbak között. 

123 vs. Team Singularity

A bemelegítő meccs laza 4-0-val indult az 123 javára, azonban a Team Singularity szépen helyt állt a nulladik szezon második helyezettje ellen. Az eredmény ellenére is rengeteg jó megmozdulás volt és egyenlő ellenfélként küzdöttek meg egymással a felek. Érdekesség egyébként, hogy az 123 annak ellenére szerepel ilyen jól, hogy alig pár hónapja vannak együtt. A fejlődésük és a képességeik immár megkérdőjelezhetetlenek, kíváncsian várjuk, a nagy halak ellen is ugyanilyen jól szerepelnek-e majd ismét. 

Bazooka Pupiez vs. GamersOrigin

Ennél az összecsapásnál már egy kicsit szorosabban alakultak a dolgok. A GamersOrigin első körben nem tudta magát kvalifikálni az előző szezonban, viszont a Movistar Riders feloszlásával bevásárolták magukat és őszintén szólva igen jó döntést hoztak. A franciák meglepetésre sorra játszották le a rakétakutyusokat és nem várt módon 3-1 arányban nyertek. A Bazooka Pupiez-nek remélhetőleg ez kiváló ébresztő lesz majd.

Az európai forduló ezzel le is zárult, az összesített eredménytáblázat pedig így néz ki:
ow eu contendersA tovább után az észak-amerikai mérkőzésekkel folytatjuk. 
A tengerentúlon is simának mondható meccsek születtek eredmények szempontjából, azonban aki ott volt és látta a küzdelmeket, ennyire azért nem voltak egyértelműek a dolgok. 

Renegades vs. Kungrna

Ha emlékeztek még, a Detroit Renegades pótselejtezőn jutott be a nulladik szezonból, a Kungarna pedig negyedik helyezett lett. Az erőkülönbségek a tegnapi meccsen is kijöttek és a Kungarna alakulata 4-0 arányban földbe döngölte a detroiti törvényen kívülieket. A kompozíciókat tekintve mindkét csapat régi-új összeállításokat hozott és jó volt látni, hogy nem csak a dive van terítéken.

Faze Clan vs. FNRGFE

Az FNRGFE egyértelműen pozitív csalódás volt a nulladik szezonban, mivel ők is az elődöntőig meneteltek. Ezzel szemben a FaZe csak épphogy bejutott a mostani tornára, szóval sokan arra számítottak, hogy GG EZ lesz az NRG Esports volt tagjainak. A papírforma természetesen borult és a friss igazolású koreai Carpe, illetve a FaZe oszlopos tagja Shadowburn vállukon cipelve a csapatot 3-1-es eredményt hoztak össze. 

Az észak-amerikai contenders jelenlegi állása a következő:
ow contenders na
Ez lett volna tehát az Overwatch Contenders első szezonjának első hete. Reméljük erre a hétre a nagy csapatok összeszedik magukat a nyári szünet okozta fáradalmakból és valamivel jobb teljesítményt nyújtanak majd. 

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET A FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!