Amit tudni lehet az BF1: Incursions-ről!

Amit tudni lehet az BF1: Incursions-ről!

Kompetitív szinten szeretnéd játszani? Ezeket kell tudnod róla.

A minap megérkezett a várva várt bejelentés a játékosok örömére, hamarosan bárki számára elérhető lesz az Incursions! Szeptembertől zárt alpha fázisba lép a szerencsés játékosok számára, a többieknek pedig az utolsó negyedévben fog érkezni.

Nézzük mit is kell róla tudni!

Battlefield kompetitív útja

Egy új kompetitív verseny élményt fejlesztettek ki a közösséggel együttműködve.

Nem lehet elbújni. Nem lehet visszavonulni. Talán ez jellemezhetné a Battlefield 1 Incursions-t. A szorosan összpontosított térképek olyan intenzív, taktikai meccseket állítanak fel a játékosok számára, amelyek célja a verseny és a csapatmunka határainak megmérettetése. A Battlefield jellemzőivel érkezik a játékmód. Például a karakterosztályok és a járművek bevonásával, ami mellé társul egy olyan élmény, ami miatt érezzük, hogy a Battlefield-el játszunk!

5 az 5 elleni meccsek

A közösséggel együttműködve a Battlefield 1 Incursions elhozza azt az autentikát, hogy egy csekély kislétszámú csapattal lépünk a csatatérre.

BRÉKING: Ilyen lesz a Battlefield 1 e-sport módja!

1 évet kellett rá várnunk, de úgy néz ki megérte!

Járművek

Nem lenne Battlefield járművek nélkül. Olyan mint a Behemót a Battlefield 1 csataterein, a járművek sorsfordítóak lehetnek egy-egy küzdelemben. Így érdemes oda figyelni a pályán lévőkre, mert egy szép találattal meccset lehet nyerni.

Stratégiai mélység

A kör elején a megfelelő kaszt kiválasztása kulcsfontosságú szereppel bír a csapatod sikerében. A játékosoknak nincs lehetőségük a folyamatban lévő meccsek alatt változtatni a karakterosztályukon. Csak a legélénkebb stratégiával rendelkező csapatok tudnak felállni a versenyek dobogós helyére.

Epikus Battlefield pillanatok

A Battlefield pillanatainak érződése még nehezebb lesz, minden pont, minden lépés és minden golyó a győzelem és a vereség közötti különbség lesz. A pontozást átdolgozták, hogy drámai visszatérésekhez és körömrágó izgalmakat lehessen látni.

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!


Kövess Minket!