Kérdések és a válaszok a BF1: Incursions-szel kapcsolatban

Kérdések és a válaszok a BF1: Incursions-szel kapcsolatban

Nem kaptál minden kérdésedre választ korábban? Most megkapod!

Beszámoltunk róla korábban, hogy miként változtatja meg a Battlefield 1 Incursions a megszokott játékmódokat, most pedig választ adunk néhány fontos kérdésre.

Mikortól lesz elérhető a Battlefield 1 Incursions?

Már lehet regisztrálni a zárt alphára és, ha beválasztanak titeket, elérhető lesz már szeptembertől számotokra. Azonban érdemes megjegyezni, hogy csak Origin-en lesz elérhető, PC platformon.

Meddig lehet regisztrálni a zárt alphára?

Egészen augusztus 27-ig van lehetőségetek.

Mely országokban lesz elérhető a zárt alpha?

Sajnos a Magyarországon élőknek ki kell maradniuk, de azok számára fontos lehet, akik külföldön élnek.

Kanada, Amerika, Belgium, Dánia, Finnország, Franciaország, Németország, Írország, Olaszország, Hollandia, Norvégia, Lengyelország, Portugália, Spanyolország, Svédország, Svájc és Nagy Britanniában élők vehetnek részt.

Miben különbözik a Battlefield 1 Incursions a többi FPS versenyjátéktól?

A Battlefield 1 Incursions egyedülálló, mivel mind a gyalogsági, mind a gépjármű elleni harc, a nagy kiterjedésű pusztítás keveredik, illetve erősen támaszkodik a stratégiára és a csapatmunkára.

Hány fős meccsek lesznek?

5 az 5 elleni mérkőzések várhatóak, amikhez tartozik 1 jármű csapatonként. A járművet szabadon lehet használni meccs közben, de limitált 1 darabra.

Melyik mapok lesznek játszhatóak?

A játék zárt alphájában egyenlőre a kicsinyített Giant’s Shadow lesz igénybe vehető. A pálya egy nyílt folyó mentén és a Cateau-Wassigny sínek mellet lett kialakítva 5 az 5 elleni harcra. További információ később érkezik majd.

Az összes kaszt elérhető lesz a zárt alpha alatt?

A BF1: Incursions-be bemutatkoznak a kitek – amelyek az általános osztályoknak a részük. Minden kaszt úgy lett kialakítva, hogy különleges szerepet kapjanak a harctéren, mind sajátosságait, mind a játékkorlátozásait tekintve. Az összes osztályból származó kitek már elérhetőek lesznek a zárt alphában. 8 darab kit fog rendelkezésre állni, amelyek:

Trench Surgeon: A csapat orvosa, aki képes gyógyítani és újra éleszteni az elesett csapattagokat.

Control Leader: A feladata lesz az ellenség látómezőjének csökkentése füstgránátokkal, illetve a csapat irányítása a csatatér mögött. De ha valaki épp harcol, akkor képes újjáéledni mellette.

AT Assault: Az ellenséges járművek kiiktatására specializálódott kit, minden járművezető rémálma.

Battle Mechanic: Feladata a csapat járműveinek karbantartása és üzemeltetése.

Mortar Support: A különféle robbanó anyagok felrobbantása úgy, hogy közben az ellenséget iktatja ki. Távolról képes a mortar használatára, amelynek segítségével több ellenséget is megölhet. Ezek mellé társul, hogy csak ő képes lőszer utánpótlást biztosítani a csapat tagok számára.

Raid Leader: A frontvonali katona, aki képes elhelyezni beacon-t, hogy különféle erősítéseket kérjen le.

Shock Assault: Gyalogos és jármű elleni harcos, képes irtózatos pusztítást végezni.

Proximy Recon: Távcsövessel rendelkező katona, aki távolról szerezheti meg az ellenfél pozícióját, ezzel elősegítve a csapatának a győzelmet, ehhez szükséges okos eszközzel is rendelkezik.

Milyen fegyverek lesznek elérhetőek?

Korlátozottan lesznek elérhetőek a fegyverek minden kit-ben. De lesznek nagyhatótávolságú fegyverek, géppisztolyok, shotgunok és egyéb típusok!

Milyen járművek lesznek elérhetőek?

Ha már beszéltünk róluk, akkor érdemes tudni, hogy könnyű tankok és páncélozott járművek fognak csak rendelkezésre állni. Nem kell félni a nehéz tankoktól, amik kiiktatásához kell pár kiló robbanószer.

Reméljük, hogy mindenki megtalálta a kérdésére a választ, ha mégsem nyugodtan tegyétek fel itt kommentben!

 

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!