Így tudjátok megcsinálni a legnehezebb Achievementeket

Így tudjátok megcsinálni a legnehezebb Achievementeket

Néhány sokkal könnyebb mint gondolnátok!

Hétről hétre törekszünk arra, hogy a legjobb edukációs tartalmakkal tudjunk szolgálni nektek. Legutóbb Reinhardt-al foglalkoztunk kiemelten, ha lemaradtatok volna, az alábbiakban tudjátok pótolni.

"Ne aggódjatok barátaim! Én leszek a pajzsotok!" - Reinhardt útmutató

A német mérnökök legfőbb vívmánya nem csak pajzs és kalapács, komoly taktikai érzék kell a vele való játékhoz.

Most kicsit általánosabb vizekre eveznénk és bemutatnánk nektek a legnehezebb Achievementeket és azok megoldását. A játékban nagyon sok fajta "acsi" van, kezdve az általánosaktól egészen a hős specifikusokig. Az alábbiakban leginkább a karakterekhez kapcsolhatóakat néznénk meg, mivel azok sokkal nagyobb erőfeszítést és ügyességet igényelnek. Vágjunk is bele!

Rapid Discord

A feladat lényege az, hogy 6 másodpercen belül asszisztálni vagy kiiktatni 3 ellenfelet a Discord Orb támogatásával. Így első látásra elég nehéznek tűnik, viszont nem lehetetlen a küldetés. Próbáljátok meg akkor megcsinálni, amikor az ellenfél játékosait lefekteti egy Earthshatter vagy össze vannak tömörülve egy Gavitronnál.

Their Own Worst Enemy

Genji az egyik legtechnikásabb hős a játékban, szóval a Blizzard a hozzá tartozó acsi-t sem tette könnyűvé. A célunk itt az, hogy elintézzünk két ellenfelet a Deflect képességünk használatával. Próbáljátok meg úgy megjátszani a szituációt, hogy egy szűk folyosó részen beugrotok a tűzvonalba, vagy egy ultizó Soldier lövedékeit repítsétek vissza a csapatára.

The Path is Closed

A legegyszerűbb karakterhez jár az egyik legnehezebb achievement, aminek lényege az, hogy el kell pusztítanunk 3 Symmetra Teleportot egy játékon belül. A probléma ott kezdődik, hogy mostanában már a Shield Generator-t használják a játékosok.

Waste not, Want not

A Reaper specifikus achievementhez is sok gyakorlás kell, mivel a dolog lényege az, hogy el kell pusztítanunk 3 ellenfelet tárcsere nélkül. Ez összesen 8 töltényt jelent, ami inkább kevés, mint sok a feladatra. Próbáljátok meg szintén kombinálni egy másik ultival és összebeszélni a csapattal, hogy biztosan sikerüljön.

The Floor is Lava

A játék indulása óta ez az acsi okoz a legtöbb fejtörést a játékosok számára, holott igazából semmi extra az úgy, ha jól pozícionáltok. A feladat ugye adott, három gyilkosság egy játékban miközben a falon csúszkáltok. A legkönnyebben ezt talán Illioson és Nepalon tudjátok megcsinálni, ahol elég az ellenfél mögé lopózni, felcsúszni a falra és a mélybe taszítani a többi játékost egy laza Boop segítségével. Egy valami még fontos, hogy a három frag meglehet külön-külön is, de nem lehet meghalni közben, ja és egy körben kell abszolválni a feladatot.

Ennyi lett volna tehát a legnehezebb Achievementekről és reméljük ez után sikeresen tudjátok teljesíteni őket. Ha szeretnétek még hasonlókat olvasni, kövessétek az Esport1 oldalát. 

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!