Bemutatták az idei szezon kompetitív jutalmait

Bemutatták az idei szezon kompetitív jutalmait

A Rocket League szép lassan közeledik az újabb szezonváltás felé, a Psyonix pedig lerántotta a leplet az idei jutalmakról.

A játék az utóbbi időben nagy változásokon ment keresztül, sok új tárgykategóriát kaptunk, például a különféle motorhangokat vagy a nyomvonalakat, amelyekből speciel a negyedik szezonban elért teljesítményünkkel is beszerezhettünk néhányat, hiszen az volt a kompetitív játékok jutalma.

Az őszi frissítésben érkeznek az átlátszó kapufák

A Psyonix engedett a közösség kérésének, jöhetnek az átlátszó kapufák.

Most ismét egy új kategória üti fel a fejét, az úgy nevezett Bannerek. 

Ezek a roppant látványos sárkányos táblák a főmenüben lesznek láthatóak, illetve gól replayek során. Természetesen, mint ahogy eddig is, nem csak azt kapjuk meg amelyik rangot elértük, hanem az összes előtte lévőt is. Tehát egy Platinum játékos gazdagodni fog a Bronze, a Silver és a Gold Bannerekkel is.

Ne feledjétek, ahhoz, hogy megkaphassátok ezeket a jutalmakat, meg kell szereznetek a 12 győzelmet, hogy "aktívvá" váljon a rangotok a reward rendszer szemében is. 

Másik újdonság, hogy a következő szezonban ezt a rendszert eltörli a Psyonix, és visszatérnek a szokásos resetelős, 10 besoroló meccses rendszerhez. Elmondásuk szerint azzal a szisztémával sokkal átláthatóbb a kompetitív rendszer. Úgy tűnik az idén bevezetett rangmegtartás nem váltotta be a hozzáfűzött reményeket. 

Valószínűleg sok játékos csalódott kicsit, hogy "csak" ilyen Bannerek várnak ránk, ám lássuk be, még mindig jobb, mintha zászlókat kapnánk, amiket a játékosok nagy része nem is használ. Ez legalább mindig ott lesz, és nagyon jól fog mutatni egy-egy szépen megjátszott gól visszatekintőjében.

Most, hogy tudjuk mi lesz a jutalom, ti melyik rangra hajtotok rá majd nagy erőkkel? Idő még van rá, az a Diamond pedig roppant impozáns, de azért a Gold se piti.

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!