iddqd Sombrával egyszerűen hihetetlen - Videó

iddqd Sombrával egyszerűen hihetetlen - Videó

Az NRG Esports játékosának pusztán 20 másodpercbe telt összegyűjtenie egy ultit.

André "iddqd" Dahlström a világ legjobb Overwatch profijai közé tartozik és legendás McCree képességeiről talán már azok is hallottak, akik nem ásták még bele magukat annyira a profi szférába. Természetesen nem egy OTP játékosról van szó, legutóbb például egy Doomfist útmutatóval lopta be magát a közönség szívébe.

Videó: Doomfist guide az NRG Esports játékosától

Ha profin szeretnél bánni a karakterrel, ki ne hagyd iddqd tanácsait!

iddqd most ismét nagyot villantott élő adásban, amikor megmutatta mire képes Sombrával Temple of Anubison. A csapatával védekezett a pályán és úgy határozott, hogy a mexikói hacker lány tökéletes választás lesz az ellenfél megállítására. 

Alig indult el a mérkőzés, máris több élettöltő csomagot meghackelt, először a nagyobbat, utána a kisebbeket. Az EMP töltését azonban nem csak ezek a hackek, hanem a kiváló célzó képessége is segítette és ahogy már említettem, 20 másodperc alatt szedte össze az Ultimatet, amit aztán az előtt használt el, hogy az ellenfél egyáltalán átért volna a kapun. Az eredmény totális megsemmisítés:


Természetesen egy ilyen játékhoz szerencse, jó csapattársak és kiváló kommunikáció is szükséges, nem is beszélve iddqd játékérzékeléséről, ami alapján meg tudta határozni, mit szeretne az ellenfél csapata csinálni és mikor. Szegény támadó csapat persze teljesen megzavarodott a semmiből jött mészárlás láttán és egészen a spawn kocsihoz szorultak vissza úgy, hogy közben semmit sem tudtak tenni a kitámadás ellen. 

iddqd egyébként jelenleg az egyetlen hivatalos játékosa az NRG Esports szervezetének, ami a San Francisco-ban található Overwatch League helyszínt birtokolja. Mellé hamarosan érkezhet viszont Jay "sinatraa" Won, akit a csapat évi 150 ezer dolláros fizetésért szerzett meg magának az európai Cloud9 elől. Az NRG tehát aktívan építi a leendő csapatát és annyi biztos, ilyen képességű játékosokkal biztos nagy sikereket érnek majd el. 

Ti mit gondoltok? Nektek is jött már össze ilyen gyorsan a Sombra ulti? 

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!


Cover: Wallpaper Abyss

Kövess Minket!