Versenysorozattal rajtolt az ESL magyar Clash Royale szekciója!

Versenysorozattal rajtolt az ESL magyar Clash Royale szekciója!

A Rainbow Six: Siege után a népszerű mobiljáték is megkapja a magáét.

A Clash Royale játékosai továbbra is el vannak látva mindenféle jósággal, hiszen nemrég indult útjára a Crown Championship őszi évada, amin több mint 27 millióan vettek részt, ráadásul a fejlesztők már azt is elhintették, hogy a közeljövőben a rajongók milyen újdonságokat fognak kapni. Most pedig egy újabb örömhírről számolhatunk be, mivel elindul az ESL magyar Clash Royale szekciója, aminek első versenysorozata tegnap indult el.


Pár napja jelent meg az ESL oldalán a hír, hogy saját szekciót kapnak a Clash Royale magyar játékosai, ami azt jelenti, hogy hétről hétre mérkőzhetnek meg egymással hazánk derék fiai. A tegnap indult versenysorozatban összesen 4 alkalommal vehetnek részt a versenyzők - ebből ugye egy volt a tegnapi -, akik közül a 8 legtöbb pontot összegyűjtő játékos kerül be a zárt döntőbe, így még gyakorlatilag bárki bejuthat a legjobbak közé.

Egy-egy versenyre maximum 32 játékos tud jelentkezni, de az adminok azt ígérik, hogy ennél komolyabb megmérettetéseket is fognak szervezni. Aki szeretne részt venni a szeptemberi versenysorozatban, itt tudja leadni jelentkezését. A verseny napján miután megszülettek az ágrajz szerinti párosítások BO3-as rendszerben kell lejátszani a meccseket, de minden fontos információt megtaláltok az ESL Clash Royale magyar oldalán.

A zárt döntő dobogósai az alábbi nyereményeket kapják:

1. helyezett: 3 hónapos ESL Prémium

2. helyezett: 2 hónapos ESL Prémium

3. helyezett: 1 hónapos ESL Prémium


A versenysorozathoz a résztvevőknek és a szervezőknek további sok sikert kívánunk!

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!