Új játékmódok és egyéb újítások érkeznek a Clash Royale-ba

Új játékmódok és egyéb újítások érkeznek a Clash Royale-ba

A fejlesztők Redditen számoltak be a közelgő újdonságokról.

Egyre inkább úgy néz ki, hogy a Clash Royale-t lehetetlen megállítani. Sorra kapja a frissítéseket, elrajtolt az őszi bajnoksága, ami 27 millió játékost vonzott be, most pedig a fejlesztői meséltek arról egy Reddit AMA (Ask Me Anything) keretében, hogy milyen jövőbeli változtatásokkal és újdonságokkal színesitik a palettát.



A válaszaikból kiderült, hogy a következő, októberben várható javítással küldetéseket fogunk kapni, amik teljesítésével gemekhez és kártyalapokhoz juthatunk. Emellett jön egy korábban már emlegetett új játékmód is, ami állításuk szerint teljesen eltérő lesz az eddigiektől és ráadásul 1v1-ben, valamint 2v2-ben is működik. Ők az utóbbit jobban szeretik.

A Clash of Clans játékosai nagyon szerették a Clan Wars küzdelmeit, ezért rengetegen várják, hogy vajon mikor implementálják ezt a Clash Royale-ba is. Erre azt mondták, hogy a pontos időpontot még nem tudják, de a téma az asztalon van, rengeteget beszélnek róla és remélik, hogy hamarosan tudnak vele valamit kezdeni, bár mellette még számtalan megvalósításra váró, nagy ötletük van.



Természetesen felmerült a kérdés, hogy vajon tényleg a Ghost lesz-e az legújabb lap, vagy másik jön helyette, amire azt válaszolták, hogy mivel havonta szeretnének kijönni egy-egy új kártyalappal, ezért szeptember végén kiderül, hogy melyik lesz a következő, amit egyébként még nem döntöttek el.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!