6 skin ötlet, amelyet Halloweenkor szívesen látnánk!

6 skin ötlet, amelyet Halloweenkor szívesen látnánk!

Képtelenség abbahagyni a töprengést, hogy milyen jelmezek illenének kedvenc karaktereinkhez.

Közeledünk október utolsó napjához és habár itthon kevésbé ünnepelt a halloween, az overwatchban bizony nagyon tetszett a népnek a tavalyi skináradat. A Blizzardot ismerve ez idén sem lesz másképp, mert bár az új hősöket nem kapkodják el, a skineket előszeretettel teszik bele a játékba. Az ünnep alkalmából 2017-ben 12 jelmezt raktak bele és ebből 4 legendary volt. Akik kimaradtak a jóból: Genji, McCree, Sombra, Mei, Torbjörn, Widowmaker, D.Va, Winston, Zarya, Lucio. Legalább 6 hős megérdemelné, hogy idén ő is valami félelmetes gúnyába bújhasson.

6. Vámpír Widowmaker

Egy aranyos kis falfirkaként már bekerült tavaly az ötlet, de mi lenne, ha tényleg kapna egy ilyen kinézetet. Gonosz tekintet (bár az sokszor alapból megvan) mellé borotvaéles szemfogak. Kiköpött Drakuláné válhatna belőle. Király lenne látni miközbe felcsáklyázzuk magunkat valahova azalatt meglibbenne a köpenyünk. Sajnos valószínüleg a vér az valószínüleg nem jelenhetne meg a játékban.

5. Winston, mint vizköpő

A Rage alatt önmagában is félelmetes gorillánk igazán dermesztő kinézettel még nem rendelkezik. Egy szürke gargoyle (szenzációs magyar fordításban vízköpő) tökéletesen illene rá, a szárnyai az ugrások alkalmával is jól jönnének.

4 La Llorona Sombra

Félig mexiókoi a kiscsaj és ugye a spanyol nyelvet darálja rendesen. La Llorona pedig a spanyol mondakörben a síró asszonyt testesíti meg, aki szellem formában járja a földet, miután megölték a gyermekét és őt is, a mennyországba azonban nem kapott bejárást. Egész jól mutatna rajta egy ilyesmi skin.

3 Ana a kalóz

A tavalyi Junkenstein képregényben jelent meg ilyen külsővel és egyszerűen tökéletesen passzolt hozzá. Annak ellenére, hogy kapott múltkor is ruházatot, ezt most sem vonnánk meg tőle. Kicsit mókás, kicsit elüt talán az ow világától, de ki ne nézne meg egy kalóz hölgyet papagájjal a vállán.

2 Csontváz Tracer

Nem, nem a bulémiától szenved. Pusztán az amerikaiaknál amugyis népszerű festés vagy jelmez jól mutatna rajta. A részleteket már a fantáziátokra bízom.

1. Hamudívácsa

Nem éppen a legfélelmetesebb teremtmény hamupipőke, de ha mesében szereplő tökből készült hintót egy brutális tökből készült robottal helyettesítünk aki nem fél használni a fegyvereit, úgy már lehet felhúznánk a nyúlcipőt, csak ott ne hagyjuk az egyiket belőle.

Ti milyen skineket látnátok szivesen október 31-én?

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!