Visszatér a Frostivus; ezek szerint  közelebb van a Dueling Fates, mint gondolnánk?

Visszatér a Frostivus; ezek szerint közelebb van a Dueling Fates, mint gondolnánk?

2013 után újra megünnepelhetjük a karácsonyt a játékban egy lelkes pályatervező álma megvalósulásával.

A Valve keményen elkezdett dolgozni az új tartalmakon és egyre másra jelenti be az idei újdonságokat, amelyből a Dota 2-es közösség egyértelműen csak profitálhat. A sűrű versenynaptár mellett érkeznek majd a szórakoztató tartalmak is. 2013 és 14 után újra a Frostivussal ünnepelhetjük a karácsonyt. Nem is akármilyen formában, ugyanis a kiadó egy versenyt hirdetett meg, mely szerint többjátékos map ötleteket várnak. Lehet cooperative, vagy egymás ellen zajló küzdelem is, de a végső változatát november 20-ig kell eljuttatni hozzájuk. A legjobb belekerül a téli frissítésbe, és mellé a győztes 30.000 dollárral is gazdagodik. Ha van köztetek ügyes pályaszerkesztő, akinek a kreativitása határtalan, annak nem érdemes tétlenkednie.
A Frostivus 2017 Contest pontos szabályzatáról itt olvashattok!


A 2012-es Frostivus előzetese, vajon idén is lesz hasonló?

Az előttünk álló téli szezon előtt még azonban szeretnék befejezni a Dueling Fates patchet is, amely egyes pletykák szerint nagy durranás lesz. A 2 új hős mellé számtalan újítás is érkezhet, és ha hihetünk a Valvenak, akkor október végén már ki is próbálhatjuk. Nagyjából 1 hónap múlva landol tehát a kliensben, a 2011-es megjelenés után először fordul elő, hogy 2 teljesen új karakter kerül a játékba. 


A Dueling Fates beharangozó videója

Ez még nem minden; ugyanis a True Sight dokumentumfilm következő epizódján is gőzerővel dolgoznak. Itt egy teaser a jövőhét kedden megjelenő alkotásból, ami természetesen a TI7-et helyezi majd a középpontjába:

Ti melyiket várjátok jobban, a Frostivust vagy a Dueling Fates frissítést?

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!