A frissítés miatti változások D.Va és Mercy achievmentjeiben

A frissítés miatti változások D.Va és Mercy achievmentjeiben

Az egyiket módosították, a másikat pedig szinte képtelenség megcsinálni.

A legújabb patch élesedésével megannyi újdonság érkezett az Overwatch világába, azonban néhány hős modifikálása megbuherálta az achievmentjeik teljesítését is. D.Va és Mercy esetében a "Shot Down" illetve a "Huge Rez" tehát megváltozott. Előbbit nagyon nehéz lesz teljesíteni, míg utóbbinál értelemszerűen nem elég egyszer újraéleszteni.

D.Va-nál a Defense Matrix nerf után nem mondom, hogy lehetetlen, de pokoli nehéz elérni a "Shot Down" achievmentet. Itt ugye az volna a feladatunk, hogy a képesség használatával 1500 sebzést levédjünk.

Igen ám, de eddig 4 másodpercig volt használható a DM, mostantól viszont csak 2-ig, a legtöbb ultimate viszont több ideig tart. Ilyen rövid idő alatt elég nagy kihívás ekkora mennyiségű dmg elnyelése. Egyes pletykák szerint Pharahval szemben a Barrage levédésel megcsinálható; de ezt még nem tesztelték le, szóval nem is biztos, hogy működik. Miután a játékosok felemelték a szavukat, a Blizzard valószínűleg orvosolni fogja a problémát a közeljövőben. Egyébként, ha mégis összehozzuk valahogy, markunkat a "Pixel Spray" üti.

Mercy-nél nincs már akkora baj, mint kolléganőjénél, a képessége átalakítása után az achievmentet is ehhez mérten módosították. Nyilván egyszerre már képtelenség lenne feléleszteni 4 csapattagot, -így mostantól 6 társunkat kell egy Quick vagy Competetive meccsben visszahozni az életbe, anélkül, hogy mi meghalnánk.

Ti, hogy álltok ezekkel az achievmentekkel?

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!