HEN1 és LUCAS1 követné kNgV-t, távozhatnak az Immortals-tól!

HEN1 és LUCAS1 követné kNgV-t, távozhatnak az Immortals-tól!

Úgy tűnik kNgV- kirúgásával nem értenek egyet, így máshol szeretnék folytatni a történtek után.

Szeptember 20.-án számoltunk be arról, hogy az Immortals megszabadult kNgV-től, miután a DreamHack Montreal-balhé alaposan megtépázta a szervezet renoméját. A cikkünkben már pedzegettük, hogy az alábbi forgatókönyv bekövetkezhet, de most már úgy tűnik, hogy valóságalapja is van, így nem csak teória mindez. Ugyanis a HLTV forrásai szerint a Teles fivérek, LUCAS1 és HEN1 szintén elhagyná az Immortalst!

Vége a bulinak: kNgV-t kirúgták az Immortals-ból

A brazil fiatal vállalhatatlanul viselkedett a DH Montrealon, -meg is lett a következménye.

Már korábban, augusztus közepén is keringtek pletykák arról, hogy lelépnének a játékosok a szervezettől, ám ez akkor nem következett be az átigazolási időszak végén. Állítólag még ELiGE is csatlakozott volna hozzájuk, aki meglepetésre beszél portugálul.

Nagy gondok az Immortals-ban: hárman is távozhatnak!

Az Immortals-ban úgy tűnik, közel sincsen rendben minden, ugyanis a fennálló belső problémák miatt több játékost is felszólítottak a távozásra.

Most pedig, hogy kNgV- kiesett a csapatból a teljesen hihetetlen és példátlan viselkedésének hála, úgy tűnik a Teles ikrek is követnék őt. Azért akarnak kilépni a csapatból –amivel Major döntőt játszottak még pár hónappal ezelőtt–, mert kirúgták a teljesen vállalhatatlan és amatőr csapattársukat, aki derékba törte a hülyeségével (mert erre nincs jobb szó -a szerk.) a karrierjét. Ha minden igaz, akkor a héten már visszautazik a testvérpár Brazíliába, és meg nem határozott ideig kispadra kerülnek a csapatnál.

Hogyan ne viselkedj profiként -Bővebben az Immortals és kNg botrányáról

Hogyan ne viselkedj profiként. Röviden ez lehetne a tanulsága az esetnek, de ennél a beszélgetőpartnerek messzebbre mentek!

Az Immortals álláspontja szerint, csak akkor kerülhetnek ki a csapatból, ha valaki kivásárolja őket az élő szerződésükből. Persze itt az is fontos kérdés, hogyha lelépnek HEN1-ék, akkor oda az IMT Major helye, hiszen csak 2 játékos marad meg abból a felállásból, ami megszerezte azt. Sőt, tovább megyek: mi van, ha LUCAS1-ék kNgV- mellett kötnek ki egy másik csapatban? Nos, akkor az a csapat lesz ott a következő Majorön alanyi jogon. Ez üzletileg nyilván nagyon rossz lenne a szervezetnek.

De ha emocionálisabb irányból közelítünk, akkor látnunk kell, hogy a csapattársak miatt boltz és steel, két szeretettre méltó és tisztességes ember fog szívni. Ezek a srácok már évek óta ott voltak a siker közelében, bár tény és való, hogy a távozó hármas nélkül sosem érték volna el mindezt. De akkor is megdolgoztak érte, kiérdemelték, és nem egy átlagos játékos csere-bere viszi el a helyüket, hanem egy rendkívül amatőr, hülye (mert erre még mindig nincs jobb szó -a szerk.) balhé!

Az Immortals ismét horvy leigazolásán dolgozik

Májusban nem jött össze, de úgy tűnik nem adja fel a szervezet.

A továbbiakban csak boltz és steel maradnak a csapat aktív játékosai, valamint zakk, az edző. Az augusztusi igazolásuk, horvy hamarosan megérkezik hozzájuk. Amint véget ér a vízumkérelmének eljárása, Los Angeles-be utazik, hogy a csapat gaming house-ban készülhessen fel. Viszont a Teles ikrek távozásával együtt még további két játékost kell kerítsen az Immortals, amennyiben változás lesz. Ez pedig komoly mozgolódást okozhat a brazil szcénán belül, aminek ki tudja, mi lesz a vége!

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Borítókép: HLTV

Kövess Minket!