Ettől a hőskoncepciótól még Jeff Kaplan is lehidalt!

Ettől a hőskoncepciótól még Jeff Kaplan is lehidalt!

A készítő egy thaiföldi egyetemista, aki a diplomamunkájához csinálta a projektet.

Tisztában vagyunk vele, hogy mennyire szeretitek a skineket ezért rendszeresen foglalkozunk is a témával. Legutóbb egy tehetséges grafikus, Thaux munkásságát és hőskinézet ötleteit mutattuk be nektek, ha lemaradtatok volna, az alábbiakban tudjátok pótolni.

Taux: Egy digitális művész, akinek az Overwatch a vászna

A skinekből soha nem lehet elég és a közösség általában gyártja is őket rendesen. A sok kezdemény közül Taux mégis kiemelkedik. A stílusa kicsit képregényes, de mindenképpen érdekes.

Most egy kicsit más vizekre eveznénk a skinek világán belül, ugyanis egy thaiföldi egyetemista, Weerawan Mapithak diplomamunkáját ajánlanánk figyelmetekbe, aki nem csak kinézeteket, hanem egy teljesen új hőst tervezett Tara néven. A művész a battlenet fórumán tette közzé a projektet és hatalmas sikert ért el a közösségen belül, ráadásul a koncepció felkeltette az Overwatch atyaúristenének, Jeff Kaplan-nak a figyelmét is. 

"Wow, ez nagyszerű! Nagyon tehetséges vagy!" reagált Kaplan a látottakra, a fórumozók persze azonnal megindultak és szinte követelték Jeff-től, hogy vegye fel a fiatal művészt. Ezzel az állásponttal egyébként mi is egyetértünk, mivel a fiktív karakter olyan részletesen lett kidolgozva, mintha a Blizzard munkája lenne. Nem is húznám tovább az időtöket, térjünk rá magára a hősnőre. 

A karakter neve Tara, ami thai nyelven annyit tesz víz. A koncepció szerint a Support hősnő 27 éves, egy Fighting Fish nevű szervezetnek dolgozik és az ország megsérült partvidékein küzd a természetvédelemért. A felszerelése egy rakéta cipőt is tartalmaz, amivel lebeghet pár másodpercig, a hátára erősített köpeny segítségével pedig hasonlóan tud mozogni mint Genji a Dash képességgel. Weerawan Mapithak blizzard ow artA képességeket tekintve, van egy pisztolya, ami blokkolni tudja az ellenfelet pár másodpercig, illetve gyógyító robotokat tud telepíteni vele.
Weerawan Mapithak blizzard ow artWeerawan Mapithak blizzard ow artWeerawan mindent pontosan kidolgozott, ráadásul egy pályát is csinált a hősnek, amihez felhasználta hazái nevezetességeit és építészeti stílusát. Weerawan Mapithak blizzard ow artWeerawan Mapithak blizzard ow artA teljes dokumentumot ITT tudjátok megtekinteni, mi pedig csodálkoznánk, ha az egyetem elvégzése után, a készítő nem kapna egy állásajánlatot a Blizzardtól. 

Ti mit gondoltok? Nektek is bejön ez a fiktív karakter?

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!


Cover and Pictures: Weerawan Mapithak

Kövess Minket!