Végleges lett az IEM Oakland kvalifikáció névsora

Végleges lett az IEM Oakland kvalifikáció névsora

Íme a 8 EU és a 8 NA csapat, akik versenyezhetnek az egy-egy kiadó helyért!

Véget értek a nyílt kvalifikációk az IEM Oaklandre, így végre megismerhetjük azt a 8 európai és 8 észak-amerikai csapatot, akik megküzdhetnek a fennmaradt egy-egy helyért a zárt körben. Az összesen 12 csapattal induló, 300 000 dolláros összdíjazású versenyre november 16-19 között kerül sor az oaklandi Oracle Arénában.

Ezt tudjuk eddig az IEM Oaklandről

Idén novemberben visszatér az IEM Oakland, íme az eddigi információk a versenyről!

A két régióból selejtezett csapatok a 9 meghívott ötöst, vagyis az Astralist, a FaZe-t, az SK-t, a G2-t, a Cloud9-t, az Immortals-t (ha feloszlanak, akkor nyilván nem lesznek ott - a szerk.), a NiP-et, a Gambitet és a Liquidet egészítik majd ki egy 12. brigáddal, a SEA régióból (Dél-Kelet Ázsia). Európából az alábbi 8 csapat játszik majd az egy elérhető helyért, közülük az LDLC és az ex-Outlaws jutott be a nyílt kvalifikációból, a többieket meghívták. Több erős csapat is tiszteletét teszi majd, ám a North kicsivel előttük jár az esélyeket és az utóbbi idők formáját tekintve.


Észak-Amerikából szintén egy hely kiadó és ugyanúgy 8 csapat van érte versenyben. A brazil Tempo Storm és az - ex-bundázó -, steel ötösfogata, a Torqued került be a nyílt selejtezőről, a többiek itt is meghívásos alapon érkeztek. Az erőviszonyokat tekintve az OpTic lehet a befutó, ám az NA csapatok helyzete mindig kifürkészhetetlen.

A csapatok Bo3 meccseket játszanak majd, egyenesági kiesés rendszerben, a fenti képeken pedig a párosítások láthatóak, melyek függőleges elhelyezése az ágrajzot is tükrözik. Mindkét kvalifikációról a legjobb csapat jut be, így kemény harcokra számíthatunk, főleg hogy szériákat látunk majd, nem Bo1-eket. A zárt kvalifikációkra október 2-án, hétfőn kerül sor. A meccseket egyszerre játsszák majd, Európában 12:00-tól (CEST idő szerint), NA-ben pedig szintén 12:00-tól (de PST idő szerint). 

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!