Itt akár egy fecske is lőhet team killt! NanoBlade Arena 3v3 verseny indul!

Itt akár egy fecske is lőhet team killt! NanoBlade Arena 3v3 verseny indul!

A hazai közösség megmozgatása gyanánt nem egy megszokott játékmódban vadulhatnak a csapatok.

A tavasz folyamán már volt verseny 3v3-ból, és most a Firstwave Broadcast jóvoltából újra átélhetjük ezt az élményt, NanoBlade Arena néven. Az eddig megszokott játékmód most egy kicsit el fog térni a Lockout Elimination jóvoltából. Itt is az a cél, hogy az ellenfélből mindenkit likvidáljunk, viszont a győztes csapat a következő körben már nem választhatja azokat a hősket, amelyekkel megnyerte az előzőt. A vesztes csapat heropoolja változatlan marad. Mindemellett egy terület ki lesz jelölve 2 perc után, újabb 30 másodperc elteltével pedig ezt a részt kell elfoglalni a győzelem érdekében. Pörgős és akciódús összecsapásokra van tehát kilátás.
A 8 jelentkezett csapatot két csoportba sorsolják, és a kvartetten belül mindenki játszik mindenkivel, a pontok összeszámolása után csoportonként a 2 legjobb trió jut tovább. A csoportokon belül minden párharc 5 pályáig tart és minden egyes nyert pálya 1 pontot ér. Az elődöntők bo5, a döntő pedig bo7 formátumban lesz lejátszva.

Verseny időtartama: Szeptember 25 - Október 14
Játékmód:
Lockout Elimination
Pályák: Black Forest, Castillo, Ecopoint: Antarctica, Necropolis
Főnyeremény: 30.000Ft
Kommentátorok: Debreceni 'TZeus' Peter, az Esport1 kommentátora és Kótai 'hykleri' Dániel a Team Plague csapatkapitánya

Regisztrálni a tornára ITT lehet, és egy Discord csatorna is elérhető a könnyebb kommunikáció érdekében.

A versenyt az alábbi csatornán követhetitek, és a rendszeresen nézők között a finálé napján egy Overwatchos pulóver kerül kisorsolásra:

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!