Remek start a Na'Vi-tól, 2 Minor selejtezőn is bizonyítottak

Remek start a Na'Vi-tól, 2 Minor selejtezőn is bizonyítottak

Az elmúlt évek sötét fellegei végül elvonulni látszanak az ukránok feje felül.

Van egy csapat Dotában, melynek százezrek szurkolnak, jelen van a második rész bemutatásától kezdve, megnyerte már a The Internationalt is, a kezdeti években pedig egyértelműen az egyik legmeghatározóbb együttes volt. Aztán jött a lejtmenet, de sok más szervezettől eltérően nem adták fel és igyekeztek visszakapaszkodni a legjobbak közé. Több kevesebb sikerrel eleddig, most azonban a Na'Vi úgy tűnik, hogy képes lehet a következő szintre jutni. A rengeteg Minor és Major lehetőséget teremt számukra (és nem csak nekik természetesen), hogy bebizonyítsák, a legjobbak között van a helyük. Az első lépéseket megtették és siker koronázta lépteiket.
Remekül startoltak a 2017-2018-as szezonban az ukránok, először a Starladder | i-League Invitational #3-ra, aztán a PGL Open: Bucharestre is jutottak ki. Igaz, hogy mindkettő Minor, de egyenként 300.000 dollár összdíjazással bírnak, és az elején a legtöbb csapat biztosan megnyomja majd a szezont, mivel sok kvalifikációs pontot lehet szerezni.

A Starladder selejtezőjén a felsőági döntőben kikaptak a Team Spirittől, majd visszakapaszkodtak az alsóágról és visszavágtak a fájó vereségért és megnyerték a régiót.


Majd következett a bukaresti torna kvalifikációja, ahol majdnem tökéletes statisztikával végeztek az élen. A csoportjukat könnyen nyerték, aztán a Vega Squadron és a Team Empire sem bírt velük. A döntőben az első meccset ugyan bukták, de könnyed egyenlítés után egy ádáz 95 perces gameben kitartottak és végül diadalmaskodtak.



Ez a teljesítmény nagyon bíztató tőlük, a szurkolók és a menedzsment is joggal örülhet, éledezni látszik TI1 bajnoka. A PGL-re ők a negyedikek akik biztosították a részvételüket a Digital Chaos.SA, a Mineski és a VGJ.Thunder után.

A Na'Vi ötöse:

  • ua Vladislav 'Crystallize' Krystanek
  • ua Danil 'Dendi' Ishutin
  • ua Viktor 'GeneRaL' Nigrini
  • ru Vladimir 'RodjER' Nikogosyan
  • ru Akbar 'SoNNeikO' Butaev

Szerintetek ez az év most tényleg jól sikerülhet a Na'Vi-nál?

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!