A közösség legjobb pillanatai az elmúlt néhány napból

A közösség legjobb pillanatai az elmúlt néhány napból

Nem kell ahhoz profinak lenni, hogy parádés játékokat lehessen összehozni. 

Az Overwatch egyedi sajátossága a "Play of the Game", vagyis most már: "Play of the Match", amiben az összecsapás legemlékezetesebb pillanatát emeli ki a játék. A profik közül Kaiser villantott legutóbb hatalmas PotG-t Zenyatta-val, -ha lemaradtatok volna, az alábbiakban tudjátok pótolni.

Kaiser ezúttal Zenyatta-val villantott nagyot

A koreai Rinaway sztártankja élő adásban mutatott olyan trükköt, amit érdemes bárkinek megtanulnia.

Természetesen ez a funkció minden meccsen elérhető, és a casual játékosok is nagyszerű pillanatokat tudnak produkálni. Most felmentünk kicsit a reddit-re és kiválogattuk az elmúlt néhány nap legjobb és legviccesebb megmozdulásait. 

A Rivermelody névre hallgató játékos alig lett meg hármas szintű, máris összehozott egy Team Kill-t D.Va-val. Persze a szerencse és az ellenfél hozzá nem értése is közrejátszott, azonban ez semmit nem von le az érdemeiből, GGWP érte!

first POTG lol - Create, Discover and Share Awesome GIFs on Gfycat

Watch first POTG lol GIF by helleborus on Gfycat. Discover more GIFS online on Gfycat

Eraera is eliminálta az egész ellenfél csapatát Phara-val, azonban szerencsétlenségére nem látott belőle semmit, mivel a pálya egyik kelléke eltakarta az egészet. A GGWP természetesen jár!

Gfycat - Create, Discover and Share Awesome GIFs

Watch this GIF by eraera on Gfycat. Discover more GIFS online on Gfycat

A Supportokat sajnos kevésbé jutalmazza a játék mint mondjuk a DPS hősöket. Pekito-nak azonban sikerült egy olyan PotG-t produkálnia, amiben meg is mentette a csapatát egy nagyszerű Sleep Dart-tal, és még ki is iktatta az ellenséges Tracer-t a csatából. Így kell ezt csinálni, GGWP!

Gfycat - Create, Discover and Share Awesome GIFs

Watch this GIF on Gfycat. Discover more GIFS online on Gfycat

Végezetül visszatérnénk a profik világához, és az Overwatch Contenders versenysorozat emlékezetes eseményeit ajánlanánk figyelmetekbe:

Nektek egyébként mi volt a leglátványosabb mozzanatotok a játékban? 

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!