A 7 legidegesítőbb halálmód a játékban

A 7 legidegesítőbb halálmód a játékban

A felsorolt szituációk bárkivel előfordulhatnak, mégis érdemes jobban odafigyelni. 

Akármennyire is jó játékosok vagyunk, nem kerülhetjük el azt, hogy áldozatul essünk a küzdelmek során. Egy szép játékba mondjuk nem szégyen belehalni, csupán el kell fogadni, hogy az ellenfél jobb volt nálunk. Legutóbb összeszedtünk pár ilyen parádés megmozdulást a közösségből, ha lemaradtatok volna, az alábbi cikkünkben tudjátok pótolni.

Vicces és egyben lenyűgöző pillanatok a közösség jóvoltából

Egy szép Team Kill-t mindig jó megnézni, feltéve ha nem mi vagyunk az áldozatok.

Természetesen vannak olyan helyzetek is, amik abszolút nem mondhatóak szépeknek, és a halálunk után csak fogjuk a fejünket, hogy miért voltunk ennyire bénák. Most a DblTap összeszedte a 7 legrosszabb Overwatch halált, amibe belefuthatunk a meccseink során. Nem is rabolnám tovább az időtöket; vágjunk bele!

Translocating közben kiesünk a pályáról
ow blizzard sombra dbltap

Sombra-val ugye van egy teleport képességünk és, ha a Translocator-t eldobjuk, akár a levegőben is tudjuk követni a szerkezetet. A baj ott kezdődik, ha elszámítjuk magunkat, és véletlenül kiesünk a pályáról. Ez még a leggyakorlottabb játékosokkal is előfordul, szóval ha hasonló helyzetbe kerültök, ne ostorozzátok magatokat. 

Véletlenül leesünk a pályáról
ow blizzard mercy pharah

Természetesen vannak más mobilis karakterek is a játékban, akik lazán pályán kívül kerülhetnek a képességeiknek köszönhetően. A Tracer Blink, Genji Dash, vagy a Pharah repkedés rendszeresen fejtörést szokott okozni a játékosok számára, és tényleg nagyon idegesítő, ha a harc közepén leesünk a saját hibánkból. 

Belehalni a saját Ultinkba
ow blizzard dbltap

Egy másik igen vicces és egyben tragikus szituáció, ami főleg a gyakorlatlanokat érinti: Tegyük fel, elultiztok Pharah-val vagy Reaper-rel, és a semmiből ott termő Genji már tolja is a Deflect-et, ráadásul egy ilyen ballépés akár a csapattársainkat is megölheti, szóval csak óvatosan az Ultimate használatával!

Ha eltalál egy Scatter Arrow
ow blizzard hanzo dbltap

A gerenda méretű nyílvesszőkön kívül, Hanzo talán legidegesítőbb tulajdonsága a Scatter Arrow, ami képes egyhitelni akár egy 400 életerőpontos karaktert is, mint Zarya. A szituációban talán az a leginkább frusztráló, hogy úgy halhatunk bele egy ilyen nyílvesszőbe, hogy fogalmunk sincs róla, honnan érkezett a lövés. 

Földbedöngölve D.Va által
ow blizzard dva dbltap

Ha kiszedjük a karaktert a MECH-ből, D.Va továbbra is játékban marad, annyi viszont, hogy kevés életereje van és a tűzereje sem különösen veszélyes. Az ugrabugráló célpont azonban kicsi, és ha elég ideig hagyjuk szabadon garázdálkodni; összegyűjti az Ulti-t és ismét lehívja a mech-et. Ha túl közel állunk hozzá; előfordulhat az a helyzet, hogy az égből leeső masszív szerkezet agyonnyom minket, szóval érdemes vigyázni.

Leboopolva a pályáról
dbltap ow blizz lucio

Lucio igazán azokon a pályákon van elemében, ahol a Boop képességével a mélybe tudja taszítani az ellenfelet. A gyakorlott játékosok különösen idegesítőek tudnak lenni ezzel a képességgel, és mivel nem minden karakter tud visszarepülni a pályára, akár meccseket is el tud dönteni egy jól időzített Boop. 

Levadászva Mercy által
dbltap ow blizz mercy

Néhány hete a Mercy rework betört az éles szerverekre, és azóta rendszeresen fordul elő, hogy Dr.Ziegler megtáltosodik, harci üzemmódba kapcsol mészárlást végezve az ellenfél soraiban. Azok számára, akik már a kezdetektől játszanak az Overwatch-al, ez különösen zavaró lehet, hiszen a karakter több, mint egy évig volt amolyan passzív hős, akitől nem kellett tartani az összecsapások során. 

Ezek tehát a legrosszabb halálmódok a játékban. Veletek melyik fordul elő a legsűrűbben?

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET A FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!