Fast & Furiousból sosem elég, bitang jó DLC érkezik

Fast & Furiousból sosem elég, bitang jó DLC érkezik

Brian O'Connor és Dominic Toretto egyetlen autós film kedvelőnek sem idegen nevek, most pedig mindkettejük ménese bekerül a játékba!

A Psyonix újra, ismét, megint, immáron sokadjára megcsinálta! A rakétacirkusz fejlesztői újfent megdobogtatják megannyi autórajongó szívét, ugyanis a világsikert arató Fast & Furious (Halálos iramban) című filmsorozat két ikonikus autóját beteszik a játékba. 

A PSG sem rest, leigazolták az RLCS-ben játszó Frontline trióját

A Paris Saint-Germain tovább bővítve e-sport repertoárját, megnyitotta kapuit a rakétacirkusz felé, és azonnal az RLCS-ben kezdenek.

Mostantól Brian O'Connor is visszaköszön nekünk Nissan Skyline GT-R-ével, Dom pedig már a második autóját láthatja viszont a Rocket League világában, ugyanis az Ice Charger is a filmsorozat 8. részéből került a játékba. Brian Skyline-jával a F&F második részében találkozhattunk, míg Dom Chargere több alkalommal is feltűnik a filmsorozat különböző epizódjaiban.

Természetesen egy frenetikus trailert is kaptunk vagány zenével a még vagányabb verdákhoz.

Egyszerűen nincsenek szavaim. Megláttam a bejelentést, és mint egy lelkes kisgyereket úgy elkapott az izgalom.

Az autók október 11-én válnak elérhetővé, és darabja $1.99 USD-t fog kóstálni. Mindkét autó egyedi motorhanggal, kerékkel és matricacsomaggal fog érkezni, úgyhogy kívül-belül újdonságot fognak tartalmazni. Elérhetőek lesznek PC-n, Xboxon és PS-en is, illetve valamivel később Nintendo Switch-en is.

A kocsikról további képeket találhattok ezen az oldalon, elsősorban végignézhetitek a matricáikat.

Remélem nem vagyok vele egyedül, hogy tűkön ülve várom a debütálásukat. Nagyon kevés dolog van, amire azt mondom, hogy instabuy, de ez a két szekér mindenképpen az lesz. 

Ti milyen ikonikus autót látnátok még szívesen a játékban? Egy jó Kitt, vagy netán valamelyik James Bond járgány? Esetleg Ken Block egyik driftelő csodája?

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!