Megérkezett az EnVyUs Overwatch League márkája, itt a Dallas Fuel!

Megérkezett az EnVyUs Overwatch League márkája, itt a Dallas Fuel!

Ráadásul –a pletykák szerint– a Phoenix1 Gladiators néven fog majd Los Angeles-ben csapatot alakítani.

A decemberi indulás közeledtével egyre több Overwatch League hírre számíthatunk az előttünk álló időszakban. Legutóbb a San Francisco-ban helyszínt vásároló NRG Gaming egy nagyon ötletes videóban jelentette be a játékoskeretüket, Shaquille O'Neal és Jennifer Lopez segítségével.

Overwatch League: Shaq és J.Lo bejelentette a San Francisco játékosait

Sensevida | 17/09/29 07:05 Múlt héten a Blizzard bejelentette az Overwatch League első szezonjának dátumát és az első 12 csapatot, akik majd részt fognak venni a versenysorozatban. A részletekről már írtunk nektek, ha lemaradtatok volna, az alábbi cikkünkben tudjátok pótolni. A Blizzard nemrég jelentette be, hogy az első szezonban 12 csapat fog részt venni.

Most a Team EnVyUs jelentkezett egy szenzációs hírrel, ugyanis nyilvánosságra hozták a csapat új Overwatch League márkáját, a Dallas Fuel-t. A szervezet tulajdonosa, Mike Rufail és a befektető Hersh Interactive Group azt szerette volna, ha a név tökéletesen ötvözi és reprezentálja a Texasi olajkitermelés hagyományait illetve az EnVy játékosok becenevét a "srácok kékben"-t. 

A hivatalos bejelentő dokumentumban ráadásul azt írják ez csak a kezdet, ugyanis a Dallas Fuel és a többi csapat segítségével új szintre szeretnék emelni a környék e-sport kultúráját. Versenyek, rendezvények, továbbá egy aréna is szeretettel várja majd a város elektronikus és klasszikus sportok rajongóit is. 

A közzétett kék Genji skin egyébként elképzelhető, hogy nem csak egy látványterv része, ugyanis a Blizzard azt tervezi, hogy csapat specifikus itemeket fog hozzáadni a játékhoz, amiket majd bárki megszerezhet. Az OWL egyik munkatársa az alábbiak szerint nyilatkozott:

Megtiszteltetés számunkra, hogy az EnVyUs és az Overwatch fejlesztők közreműködésével létrehozhattuk a Dallas Fuel reprezentálására szolgáló kék Genji hőskinézetet. Az előttünk álló hónapokban pedig, további Overwatch League itemeket fogunk bemutatni.

Az EnVyUs vagyis most már Dallas Fuel gárdája egyébként igencsak impozáns játékosokból áll, akik az előttünk álló hétvégén bizonyíthatják tudásukat és felülhetnek majd Észak-Amerika trónjára az Overwatch Contenders versenysorozat rájátszásában. A lineup jelenleg a következő játékosokból áll:

  •  Kim "EFFECT" Hyeon (DPS)
  •  Timo "Taimou" Kettunen (DPS)
  •  Pongphop "Mickie" Rattanasangohod (Flex)
  •  Christian "cocco" Jonsson (Tank)
  •  Sebastian "chipshajen" Widlund (Support)
  •  Jonathan "HarryHook" Tejedor Rua (Support)
  •  Brandon "Seagull" Larned (Flex)
  •  Kyle "KyKy" Souder (Coach)

Az ESPN forrásai szerint hamarosan újabb bejelentések várhatóak és a második Los Angelesi helyszínt nem más, mint az NA LCS-ben is érdekelt Phoenix1 fogja menedzselni. A pletykák szerint a csapatot Gladiators-nak fogják hívni, ami igencsak érdekes abból a szempontból, hogy a város másik helyszínének tulajdonosának, az Immortals-nak egy gladiátor sisakos logója van. 

Úgy tűnik, a gépezet kezd megindulni és az előttünk álló hetekben folyamatosan érkeznek majd a bejelentések. Természetesen ezekről majd beszámolunk nektek, szóval ha nem szeretnétek lemaradni, kövessétek az Esport1 oldalát. 

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!