Kiszivárgott pár új skin a Halloween eventről -már nem hiszem, hogy ez véletlen

Kiszivárgott pár új skin a Halloween eventről -már nem hiszem, hogy ez véletlen

Most már teljesen biztos vagyok benne, hogy az idei reklámstratégia része volt ez a szivárogtatás. Ettől függetlenül bitang jól néznek ki az új skinek.

Ahogy már ebben az az évben megszokhattuk a Blizzard marketing csapatától, az induló Overwatch Halloween esemény skinjei is kiszivárogtak, és persze, hogy a reddit hasábjain kötöttek ki. Ezzel együtt már nem tudom azt mondani, hogy ez az egész véletlen, mert ha mindez szándék nélkül történik meg, vagy valaki felelős egy ilyenért, akkor egy ilyen promóciós bakiért fejek szoktak hullani. Egy szó mint száz, most már ki merem jelenteni, hogy a Blizzard ebben az évben azt a marketing stratégiát követi, miszerint szépen elkezdi csöpögtetni az infókat, és minden egyes esemény előtt ezzel növelik a hype-ot. 

Ettől függetlenül örülünk az egésznek, mert a skinek durván jól néznek ki. A Cthulhu-ra hajazó Zenyatta skin egyszerűen zseniális. De ne is szaporítsuk a szót, lássuk mikre bukkant az internet népe:

Zenyatta

Akinek mond valamit az, hogy Lovecraft, vagy látta a South Park Cthulhu részét, akkor annak feltűnhet a hasonlóság. Az biztos, hogy nagyon illik a koncepció, ehhez a félelmetes ünnephez.

Symmetra

Egy mechanikus kar, sárkány pikkelyek és izzó tekintet, azt hiszem itt elvesztem, ez a skin lesz az első, amit megveszek.

Reaper

Ahogy az már a teaser alapján várható volt Reaper megkapja a maga Drakula kinézetét, ami durván jól néz ki. Bár egy pillanatra elgondolkodtam valami halott Mariachi zenészen is, de aztán elvetettem az ötletet.

Mei

Mei elsőre teljesen kulturáltan van felöltözve, aztán a második blikkre az ember meglátja a szemfogait. A fórumokon lévő játékosok pedig már fel is világosítottak, hogy ez a hacuka a kínai vámpír mitológiára, a Jiangshi vérszívókra utal.

A hivatalos beharangozó videóban ezen kívül még McCree is új kinézetben díszelgett, szóval az szinte biztos, hogy idén legalább 5 új legendary skin kerül be a shop-ba. Várható, hogy a tavalyi darabok ismét elérhetővé válnak, ha pedig a fejlesztők megtartják jó szokásukat, akkor azoknak az ára rendesen meg lesz vágva. Ezt személy szerint is remélem, mert a legjobb Mercy skinről lemaradtam tavaly. De lényeg a lényeg, hogy már csak hármat kell aludni, és indul ismét az Overwatch Halloween. Ki várja már?

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!