Szinte minden kiderült a Call of Duty: WWII zombimódjáról!

Szinte minden kiderült a Call of Duty: WWII zombimódjáról!

Ez az eddigi legnagyobb szivárgás a franchise életében. 

Korábban már számos izgalmas részletet megosztottunk veletek a Call of Duty: WWII zombimódjával kapcsolatban, amiben igazán gusztustalan élőhalottakkal vehetitek fel a harcot. Ma azonban szinte minden fontos információ kiszivárgott a Nazi Zombies móddal kapcsolatban, amiket nyugodt szívvel mutatunk be nektek. 


Nem kell azonban hatalmas őrdöngősségre gondolni, hiszen csupán annyi történt, hogy a PC-s béta fájljait valaki apró ízekre szedte, majd az ott talált információkat a redditen megosztotta a többi userrel. Így derült fény a Zombie Crates-re keresztelt lootboxokra, a fegyverekre, perkekre és a különböző buffokra, úgyhogy aki nem akarja lelőni a poént magának, az most zárja be oldalunkat. 

PERKEK

Panzerblitz
: Olyan energia befecskendezést kapunk, ami kínos szituációkban megvédi az életünket.

Kugelblitz: Fegyvereink új életre kelnek és megnövekszik a velük kiosztható sebzésmennyiség.

Schildblitz: Akkor véd meg, amikor a fegyvered már nem tud, ugyanis újratöltéskor elektromos támadással pörkölhetsz oda az ellenfeleknek.

Schnellblitz: A fegyvereid hatékonysága még jobban kiteljesedik és gyorsabban tudod őket újratölteni.

Heilblitz: A maximális életerőd megduplázódik. 

Faustblitz: Minden ütésed sikeres lesz és jóval nagyobbat is fog sebezni. 

Lebenblitz: Solozás közben automatikusan újraéleszt, de csak háromszor használhatod. Kooperatív játékban pedig gyorsabban tudod vele újraéleszteni a csapattársaidat.

Laufenblitz: Annyira megerősíti a lábaidat, hogy azok sosem fognak elfáradni. Ráadásul gyorsabban is tudsz majd sprintelni tőle. 

Random Blitz Machine (Wunderfizz): Véletlenszerűen kapsz egy perket, de némi időnek kell eltelnie, hogy újra aktiválhasd.


Classok terén sok újdonságra nem kell számítani, hiszen a már megszokott karaktertípusokat fogjuk kapni. Az Offense karakter folyamatos sebzéskiosztásra lesz képes, a Control a taktikázós játékosoknak lesz jó, mivel hátra tudja lökni, vagy éppen stunolni az ellenfeleket, a Support időszakonként dupla sebzés bevitelére képes, míg a Medic pedig az egyik képességével simán el tudja kerülni a zombikat. 

A játékban számtalan fegyver helyet fog kapni, így lesz pisztolyok terén Luger, MG1911 és M712, launcherből a FliegerFaust, Assault Rifle-ből rengeteg (FG-42, M1 Garand, M1941, M1A1, STG-44, SVT-40, Volkssturmgewehr, és a B.A.R.), Sniperből, Shotgunból és LMG-ből négyfajtát kapunk, de jönnek mellettük az SMG-k is –a jóöreg Thomposonnal–, lesz kétféle közelharci fegyver és 5 ún. Wonder Weapon is. 


A módban rengeteg jutalmat zsebelhetünk majd be, amiket a játékon belül nyújtott teljesítményünkkel, vagy lootboxok segítségével is beszerezhetünk. A ládákból persze lesz Coomon, Rare, Legendary és Epic is, amikkel kedvezményeket, garantált fegyvereket, kulcsokat, power upokat és speciális felszereléseket kaphatunk.

Ha még több részletre vagytok kíváncsiak, itt nézelődjetek.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!