Újabb izgalmas részletek a Call of Duty: WWII zombimódjáról

Újabb izgalmas részletek a Call of Duty: WWII zombimódjáról

A Sledgehammer Games rendezője elárult pár titkot a népszerű játékmód legújabb változatáról.

A lenti előzetes alapján biztosak vagyunk benne, hogy sokan legalább annyira várják a Call of Duty: WWII zombimódját, mint az alapjátékot, aminek bétája egyébként hamarosan PC-re is megérkezik. A játékot fejlesztő Sledgehammer Games senior directora mesélt egy kicsit a mód előzetesében látható részekről.


A vele készített interjúban megerősítette, hogy a zombimód megtartja a régi, jól bevált formulát, így továbbra is 4 játékost megmozgató kooperatív móka marad, ahol a hullámokban érkező élőhalottakat kell minél hamarabb a túlvilágra küldenünk. Munkájuk során végig arra törekedtek, hogy megtartsák a második világháború szellemiségét, de közben kellően horrorisztikus szintre emeljék azt.

Utóbbiban nagy segítségükre volt, hogy több munkatársuk korábban részt vett a Dead Space munkálataiban, így -ígérete szerint- a legfélelmetesebb zombiélményt tudják majd adni a játékosoknak. A játékmódban több helyen is meg fogunk fordulni, hiszen lesznek itt vérrel bemocskolt csatornák, ördögi laboratóriumok, és persze ősi sírok is.


Ráadásul többféle zombitípussal is fel kell majd vennünk a harcot, akik között találhatunk például lángoló- és futó élőhalottakat is, -utóbbiakkal viszont nagyon kell vigyázni, mivel, ha sarokba szorítanak minket, szinte 100%, hogy végünk van. Éppen ezért rendkívül fontos a csapatmunka, a társak közötti kommunikáció, valamint az is, hogy hatékonyan használjuk fel a pályán elrejtett csapdákat.

A srácok a gyakorlott játékosok mellett gondolnak a teljesen kezdőkre is, akiknek segíteni fognak abban, hogy minél gyorsabban és hatékonyabban sajátítsák el a játék alapjait. A módba nem mellesleg rengeteg kihívást és összegyűjthető cuccot fognak beleépíteni, így garantáltan nem fogunk egy darabig unatkozni.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!