Ünnepeld a Halloweent a Call of Duty Infinite Warfare-ben!

Ünnepeld a Halloweent a Call of Duty Infinite Warfare-ben!

November 1-ig úrrá lehet rajtad a rettegés. 

Bár a legtöbben leginkább a Call of Duty: WWII zombimódjára várunk, ám nem szabad elfeledkezni az Infinite Warfare-ről sem, ami egészen november 1-ig számtalan jósággal várja a Halloween kedvelőit. 


A Halloween Scream névre hallgató eseménysorozat keretében többek közt ajándékokat, dupla XP-s időszakokat, új zombimódot és egy kellemes pályát is kapunk. Emellett minden hét elején egy Halloween tematikájú Supply Drop üti a mancsunkat, illetve minden pénteken kapunk egy, a témába illő kozmetikai tárgyat, amik közül a legnagyobbat október 30-án tudjuk majd megszerezni. 

Az eseményhez igazodva rengeteg tematikus geart és lootot szerezhetünk, amibe beletartoznak az új zombis Rig skinek is. Október 13-án (pénteken) startol a Boss Battle mód, ahol az Infinite Warfare zombimódjának kedvenc végső bossaival csaphatunk össze. Mindez az első fejezetnek számító Zombies in Spacelanddel kezdődik, és hetente 2 ilyen szekció válik elérhetővé, a végén a legnagyobb harcnak számító The Beast from Beyonddal (viszont a chapterekhez való hozzáféréshez rendelkezned kell a hozzájuk tartozó DLC-kkel). 


Október 12-től visszatér sokak kedvenc módja a Gesture Warfare is, amiben pusztán gesztusok használatával tudunk borsot törni ellenfeleink orra alá. És ha mindez nem lenne elég, akkor tudnotok kell, hogy visszatér a rajongók másik favoritja, a Carnage map is, ami október 12 - november 1 között ingyenesen játszható lesz, és dupla XP-t szerezhettek majd rajta.

Ha kíváncsiak vagytok a teljes menetrendre, akkor ide kattintsatok.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!