Egyre inkább kezd kirajzolódni az új brazil ötös

Egyre inkább kezd kirajzolódni az új brazil ötös

A hírhedt trióhoz fnx-en kívül egy igazi veterán csatlakozhat.

Ahogy tegnapi cikkünkben megírtuk; egyre biztosabbá válik, hogy az Echo Fox színeiben folytatja pályafutását az Immortals-ból elméletig kirúgott, gyakorlatilag padra ültetett ikerpár és jó barátjuk; a konkrétan kidobott kNgV.

Lehet, hogy megvan a brazil tékozló trió új csapata

kNgV, LUCAS1 és HEN1 az egyik legtöbb befektetéssel rendelkező csapat tagja lehet.

Melléjük csatlakozik valószínűleg fnx, aki május óta van kispadra ültetve az Immortals-nál. Az ötödik játékos pedig feltehetőleg bit lesz, aki Brazíliában jól ismert 27 éves irányító játékos.

A triónak pont egy ilyen emberre van szüksége, akit tisztelhetnek és vezeti őket a jó úton. A csapatról azért még vannak kételyek, ahogy a szervezetről is, de egyre valószínűbb, hogy az Echo Fox-ot fogjuk látni a következő Major-ön.

A kérdés innentől már csak az, hogy ez az új brazil ötös vajon felnő-e a feladathoz és elér olyan sikereket, mint az ex-Immortals, vagy alul marad és eltűnik az NA versenyek rengetegjében. Mindeközben a két Immortals-nál maradt játékos; steel és boltz új csapattársaival kiegészülve próbálják helyrehozni a csapatban tett kárt, egyelőre több-kevesebb sikerrel.

A Na'Vi az új VP, az SK-nak se volt sima hétvégéje -ez történt hétvégén az EPL-ben

Az ESL Pro Leauge-ben a hétvégén sem pihentek a csapatok, mind Európában, mind Észak-Amerikában láthattunk izgalmas mérkőzéseket a két nap alatt. Reméljük mindenki látta a HR - FaZe összecsapást az EPL-ben, aki nem, annak itt egy felzárkoztató videó! Nézzük is meg, hogy milyen mérkőzéseket láthattunk a hétvégén: Hihetetlen rossz formában a Na'Vi, az elmúlt 5 (!!!)

Szerintetek kinek fog jobban menni a sora: az Immortals-nak, vagy a valószínűleg Rick Fox csapatához csatlakozó triónak?

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

 

Kövess Minket!