Hero Gallery a játékon kívül -nagyszerű honlapot dobtak össze a fanok

Egyszerűen imádjuk. Praktikus; néhány kattintással a játékban található összes kozmetikai itemet át tudjuk nézni.

A közeli Halloween az egyik legérdekesebb eseménye az Overwatch világának. Ha egész évben erre vártál, akkor valószínűleg meg akarod szerezni a tavaly elmulasztott tárgyakat, illetve a legújabb kollekcióból is begyűjtenél párat. Esetleg új vagy a játékban? Akkor mindenképp meg lesz a motivációd, hogy elkezd kibontogatni a lootboxokat.

A játékon belül ugyan lecsekkolhatjuk az összes hősünket és a hozzátartozó összes kiegészítőt, viszont ez sokszor hosszadalmas és körülményes. Kattintások tömkelegét igényli, hogy megnézzük mi az, ami érdekelhet minket. Szerencsére a közösség néhány tagja eléggé leegyszerűsítette ezt a folyamatot. A Reddit egyik felhasználója, izzepizze egy ellenőrző listát készített, amelyen folyamatosan nyomon követhetjük a Hero Galleryt, mivel az összes hős és kozmetikai item megtalálható benne. Ez már tavaly elérhető volt, de idén újra használható. A legnagyobb előnye, hogy nem kell a játékkal bajlódnunk, egyszerűen elérjük az összes karaktert.

A közösség ereje viszont itt mutatkozik meg, mivel js41637 még tovább fejlesztette kollégája megoldását. Egy nagyon pöpec weboldalt rakott össze ezen ötlet alapján, így még könnyebben nyomon tudjuk követni hőseinket. Minden egyes eseményt, skint, emote-ot, sprayt, voice linet, és mindent, mi szem-szájnak ingere tartalmaz, sőt ki is számolja, hogy az adott oldalon lévő cuccokhoz mennyi lóvé kell, majd amelyiket kipipáljuk, azt levonja, így mindig tudni fogjuk, pontosan mekkora mennyiségű érme kell a továbbiak megvásárlásához. Bármelyik sor fölé visszuk az egerünket, azonnal megmutatja az animációt, képet és még a hangot is meghallgatjuk.

A Hero Gallery weboldala egy kattintásra van tőled.

A Halloween Terror november 1-ig tart, szóval már most belevethetjük magunkat, miket is szeretnénk összeharácsolni. Pár kattintással minden információt lehívhatunk, átlátható és nagyon jól rendszerezhetjük készletünket.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!