Videón az elmúlt hetek legszebb góljai az RLCS-ből

Videón az elmúlt hetek legszebb góljai az RLCS-ből

Ma kezdődik az RLCS hatodik hete, mi pedig előástuk az eddigi legszebb gólok montage videóit.

Az RLCS már az ötödik fordulóján is túl van, ezen a hétvégén pedig érkezik a hatodik összecsapás, így ennek örömére összeszedtük egy csokorba az európai régió legszebb megmozdulásait, hogy legyen mivel hangolódni. 

Novemberben érkezik az RLCS 4. szezonjának világbajnoksága

Szinte olyan, mintha csak tegnap lett volna a júniusi vb, ám hamarosan újra összemérhetik tudásukat a világ legjobb Rocket League csapatai.

A játékosok minden héten parádés gólokkal, megmozdulásokkal örvendeztetik meg a nézőket, ide pedig a legjobbak közül is a legjobbakat válogatták össze a Psyonix munkatársai. Figyelem! Szájtátós videók következnek!

Al0t csúsztatásától dobtam egy hátast, de végül Metsanarius és Mognus játéka vitte a pálmát. Merész, de hatásos taktika.

Remkoe és Greazy összjátéka egy gyönyörű bombagólt eredményezett, amilyet azért relatíve ritkán látni, legalábbis ritkábban, mint a közelről beerőszakolt labdákat. Ezenfelül Metsanarius labdavezetése valami parádés volt. Utolsó másodpercek..., mindenki ökölbe szorított kézzel várta, hogy ebből mi lesz..., és végül sikerült neki átjuttatnia a gólvonalon. Fantasztikus!

Pwndx ebben a videóban két pillanatot is megszerzett magának, nem is ok nélkül. Parádés megmozdulásai voltak, ám az én szívemet a legjobban itt a Flipsid3 összjátéka nyerte el.

Hát ebből a részből nem is tudok kiemelni igazából senkit, mert annyira látványos volt az összes play, hogy egyszerűen nem is lehet választani közülük. Na jó, ha nagyon kéne, akkor talán Miztiket emelném ki, azért a frenetikus irányba állításért, amit a második ugrásával hajtott végre, de természetesen nem mehetek el a második gólja mellett sem, amelynél szintén hatalmasat pozicionált a levegőben.

Végül pedig az utolsó rész! Ferra lopása nem volt semmi, de itt egyértelműen Kuxir viheti haza a legszebb gól trófeáját. Az a falhasználat és az a bátorság, hogy egyáltalán megjátssza! Tuti, hogy ezt sokat gyakorolja odahaza.

Aki az NA RLCS góljaira is kíváncsi, az itt érheti el őket, aki pedig az RLRS ligák lövéseit is megnézné, az ide kattintva találhat rájuk.

Tehát ma este 21:00-tól folytatódik az NA RLCS, holnap 18:00-tól pedig az EU RLCS költözhet be a nappalinkba. A műsort szokás szerint a hivatalos Twitch csatornán követhetitek.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!