Csúszik az Age of Empires felújított változata

Csúszik az Age of Empires felújított változata

A fejlesztők tovább akarják tökéletesíteni a játékot.

Még augusztusban számoltunk be nektek arról, hogy több mint 12 év után érkezik az Age of Empires következő része, és mellette a régi klasszikus epizódokat is felújítják. Utóbbival kapcsolatban új hírek láttak napvilágot, miszerint a Definitive Edition október 19-i megjelenését 2018 elejére csúsztatták el a készítők, hogy minél jobb formában kaparinthassuk meg a játékot. 


A készítők mindezt azzal indokolták, hogy szeretnének több időt és energiát szánni a különböző játékmódok alapos letesztelésére, valamint összességében nem csak egy szimpla felújított változatot akarnak összehozni, hanem egyfajta rebootot is. A fejlesztési időszak legelején sokat vitáztak azon, hogy mennyire hozzák vissza a régi dolgokat és abban maradtak, hogy megpróbálják ezeket a jól bevált mechanizmusokat maximálisan tiszteletben tartani, de ahol a játékélmény azt kívánja, ott újítanak a rendszeren.

Ráadásul egy olyan műfajban próbálnak meg ismét nagyot alkotni, ami folyamatosan fejlődött az elmúlt évek során és már a játékosoknak is teljesen más elvárásaik vannak, mint hajdanán. A legjobb játékélmény érdekében most még több játékos előtt megnyitják a zárt bétázási lehetőséget, hogy tapasztalataikkal, meglátásaikkal segítsék az izgalmas egyjátékos kampány, a kiegyensúlyozott többjátékos mód, és egyéb játékon belüli részek kialakítását.


A zárt bétára egyébként még mindig tudtok jelentkezni, úgyhogy akit érdekel ez a felújított klasszikus, az minél hamarabb töltse ki a formot. A régi játékosoknak is érdemes vele egy próbát tenniük, hiszen az eredetinél sokkal szebb látványvilággal, barátságosabb kamerakezeléssel és vadiúj egységrendszerrel fog érkezni a Microsoft gyermeke.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!