Hatalmas nyereményalappal tér vissza a Lenovo Legion Kupa Overwatch versenye

Hatalmas nyereményalappal tér vissza a Lenovo Legion Kupa Overwatch versenye

Az első selejtezőre pedig már a nevezés is megnyílt. 

Idén tavasszal a Lenovo Magyarország stábja úgy határozott, hogy a The War Room csapatával közösen szervezett Lenovo Legion Kupa versenysorozat keretein belül a szezon során két alkalommal az Overwatch is helyet fog kapni. A játék júniusban a szegedi PlayIT-n mutatkozott be a nagyközönség előtt, és a szervezők az eddigi legszínvonalasabb offline versenyt hozták össze a nevezők és a rajongók számára.

Egyoldalú döntővel zárult a szegedi Lenovo Legion Kupa Overwatch döntője

Szoros mérkőzések, őrületes játékok; ilyen volt a szegedi Lan.

Most a Lenovo Legion Kupa Overwatch versenye visszatér, és az első online kvalifikációra már nevezhetnek is a vállalkozó szelleműek. Az Október 28-án tartandó selejtezőből az első két csapat juthat majd tovább a November 18-án, a Budapesti PlayIT-n megrendezett elődöntőbe és nagydöntőbe, ahol az összdíjazás szédületes 720 ezer forint lesz. Ekkora nyereményalapra nem volt még példa a magyar Overwatch e-sport történetében, ráadásul a második kvalifikáción már külföldi csapatok is indulhatnak majd, szóval a bajnokság szintet lépett és nemzetközi vizekre hajózott. 

De maradjunk egyenlőre az első online selejtezőnél, aminek mérkőzés formátuma jelentkezőktől függően 32 csapatig Bo3, afelett Bo1 lesz. A nevezést az esemény Toornament oldalán tudjátok leadni Október 27. 23:00-ig és a szabályzatról is itt tájékozódhattok bővebben. A csapattagok életkorának minimum 14 évnek kell lennie a platform pedig PC. A könnyebb kommunikáció és a felmerülő problémák hatékony megoldásának érdekében a csapatkapitánynak érdemes csatlakoznia a War Room discord csatornájához, ahol a szervezők örömmel segítenek mindenben. A szerverhez meghívót ezen a linken találtok, a felmerülő kérdéseket pedig a "lenovo_legion_playit" szobában tehetitek fel. 

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!