Raisy kvalifikálta magát az ESWC-re!

Raisy kvalifikálta magát az ESWC-re!

Ezzel pedig a Quake Champions világranglista élére ugrott!

Birgány "Raisy" Adrián nemrég csatlakozott a Myztro Gaming Quake Champions csapatához, és az alakulat legutóbb harmadik lett a DH Winter Sacrifice kvalifikáción. Habár ezzel nem jutottak le a lan eseményre, különösen jó eredménynek számít egy ennyire friss szervezettől, és néhány hét múlva lesz lehetőségük a javításra.

Raisy és a Myztro Gaming harmadik lett a DH Winter QC Sacrifice kvalifikáción

Ezzel ugyan a Lan-ra nem jutottak így ki, de pár hét múlva javíthatnak még.

Most újabb fantasztikus hír érkezett, ugyanis Raisy tegnap sikeresen megnyerte a 10 ezer euró összdíjazású, November 1-3 között Párizsban megrendezendő Esports Word Convention Quake Champions verseny első kvalifikációját. A 64 nevezővel rajthoz álló selejtező formátuma Bo3 volt és az első három helyezett jutott tovább a Lan eseményre, a döntőt viszont már Bo5 keretein belül játszotta le Raisy és az orosz Alexander "baSe" Rybin, a tét pedig az ingyenes leutazás lehetősége volt. A magyar játékos végül 3-2 arányban megnyerte a mérkőzést ezzel mindent bezsebelve, ráadásul a meccseknek köszönhetően a PlusForward Quake Champions világranglistájának élére ugrott. 

Ez úton is szeretnénk gratulálni Raisy-nek a kiváló eredményhez és sok sikert kívánunk neki a franciaországi versenyhez!

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!