Megint kotyvaszt valamit a Blizzard, új spectator mód érkezik

Megint kotyvaszt valamit a Blizzard, új spectator mód érkezik

Ez az egyik leggyengébb pontja a játéknak, de az Overwatch League indulására ráncba szedik.

Vészesen közeledik az Overwatch League megnyitója, és sokak szerint addig van még mit csiszolni a játékon. Az utóbbi hetekben a Blizzard gőzerővel dolgozik az ügyön, így elég jó kilátásai vannak az első szezonnak.

Ennek ellenére még mindig vannak kérdőjelek; kik lesznek a játékosok egyes csapatokban, sikeres lesz-e számukra a verseny, és főleg; hogy hogyan fog teljesíteni a Blizzard szuperligája. Természetesen a kiadó mindent megtesz, hogy tökéletesítse a bajnokságot, és minden igényt szeretnének kielégíteni. Pontosan ezért csiszolnak a spectatore módon, hogy az indulásnál az eddigieknél jobb élményben részesüljenek az érdeklődők.

Jason "Alchemist" Baker nagyon sok e-sport versenyen működött már közre producerként, legutóbb egyébként az ELEAGUE CS:GO tornán vett részt a munkálatokban. Nemrégiben jelentette be, hogy a Blizzardal közösen fog dolgozni október 1-től, bár az első feladatai csak 8 nappal később kezdődtek. Egy tweetben közölte a nagyvilággal, hogy a fejlesztők jó néhány funkción dolgoznak, és változtatnak majd a hetekben, és ebbe a spectator mód is beletartozik.

Az egyik legnépszerűbb kommentátor szintén twitteren osztotta meg, hogy jártak a Blizzard főhadiszállásán és betekintést nyerhettek a projectbe. Az eddig látottak alapján szerinte baromi jól fog kinézni az új felület.

Nem egyszerű nézni az Overwatchot, sőt a spectator mód különösen trükkös, mivel sok esemény egyidőben is történhet a mérkőzésben, ezért az otthon ülő rajongók sok mindenről lemaradhatnak. Azonban minden erőfeszítést megtesznek annak érdekében, hogy ez megváltozzon. A mostani újításoknak köszönhetően sokkal felhasználóbarátabb lesz az egész, és különleges élményben lesz része a nézőknek.

Nagyon kíváncsiak vagyunk, hogy merre tart majd ez az egész liga, főleg egy ilyen tapasztalt segítséggel karöltve, miként élvezhetjük majd a meccseket. Az Overwatch League még idén, december 6-án elstartol.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!