Az első ötletek alapján Mercy másként nézett volna ki az Overwatchban

Az első ötletek alapján Mercy másként nézett volna ki az Overwatchban

A hamarosan megjelenő Art of Overwatchban néhány karakterre alig nem ismernénk rá, ha az eredeti ötlet valósult volna meg.

  • Az elmúlt időszakban érkezett patchek után több okunk is lehet, hogy elkezdjük utálni Mercyt. A változások hihetetlenül megnövelték a népszerűségét, és lassan nincs olyan meccs, ahol ne fordulna elő a szőkeség. Ehhez párosul a nem túl nehéz játékstílusa és a sokszínűsége, amely nagyon populárissá tette őt az első perctől kezdve az összes játékmódban.

Neve hallatán mindenki a szőke, kékszemű gyönyörű németajkú svájci doktornőre gondol. Nem mindig volt ez azonban így. A Blizzard ebben a hónapban dobja piacra a limitált kiadású The Art of Overwatch könyvét, melyben az összes hős legkorábbi modelljeit csodálhatjuk meg. Egészen megdöbbentő, hogy az első gondolatok miként formálódtak a papíron, ezért születhetett meg a következő kinézet:

Egy rövid ideig tehát az eddig ismert karaktertől egy teljesen más személyiségben gondolkozott a kiadó. Nem egy törékeny és kedves angyal látszatát keltette, az egyszer biztos. Szinesbőrű, izmos, kegyetlen tekintetű háziorvost kaptunk volna a személyében.

Néhány könyvesbolt már kapott pár példányt, és így idő előtt kikerülhetett az internetre ez a kép, megannyi másik karakter társaságában. Van itt Lucióról, Reaperről, Junkratről, D.Váról és a többiekről is korai dizájn.


Kicsit földönkívüli látszatát kelti a legelső Widowmaker.


Reapernek meglehetősen jó rajzai születtek már a játék kitalálásakor is.


Meg nem mondanánk, hogy ez egy Junkrat alternatíva volt a Blizzardnál.

A könyvet 90 dolláros áron elő lehet már rendelni, megjelenésére viszont október 24-ig várni kell.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Galéria

Kövess Minket!