Változik a lootboxok tartalma a Halloween Terror miatt

Változik a lootboxok tartalma a Halloween Terror miatt

Feltűnt valakinek, hogy nem elérhetőek már a tavalyi sírköves győzelmi pózok?

Sokan észrevehették mostanra, hogy az Overwatch idei eventjén megszerzett lootboxok már nem tartalmazzák a tavalyi sírköves győzelmi pózokat. Josh Engen közösségi menedzser szerint Reaperen kívül nem illenek ezek a tárgyak a hősök személyiségéhez.

A legtöbb játékos szerint, nem igazán populárisak ezek a jutalmak. A 2016-os Halloween Terror alatt természetesen használták őket, viszont az esemény után rögtön kiszedték, és feledésbe is merültek.

Engen közleményében a Blizzard világossá tette, hogy ez a sors várhat minden Halloweenes tárgyra innentől kezdve, bár a sírkövek a mostani ünnep alatt 75 pontért még megvásárolhatók.

Miért tűnnek ilyen gagyinak? Olyan, mintha az utolsó pillanatban jött volna az ötlet, hogy belepakolják a játékba. -áll egy tweetben.

Mivel a legtöbb játékos szívét nem nyerte el ez a győzelmi póz, ezért a kiadó úgy döntött: ne tovább, kiveszi a lootboxokból, így nem gyűjthetjük már be őket. Ehelyett a játékosok ikonokat, új pózokat és dupla kredit bónuszokat nyithatnak. Ha előre tekintünk, akkor ez egy új korszakot jelent a korlátozott időtartamú tárgyakra és az előfordulásokra egyaránt.

Elképzelhető, hogy ha a jövőben egy item nem lesz elég népszerű, akkor azt a Blizzard egyszerűen leselejtezni, hasonlóan a mostani esethez. Ez akár az Overwatch Anniversary alatt megjelenő arany karakter ikonokra is igaz lehet. Sokaknak megvan, viszont nagyon kevesen használják őket.

A Blizzard híres arról, hogy mindig reagálnak a közösségi visszajelzésekre, akár hangot adnak neki neki, akár csak csendben teszik a dolgukat. Remélhetőleg a jövőben jobban megválogatják majd, hogy milyen extra tartalmat adnak ki.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET A FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!