Tegnap új frissítést kaptunk: Középpontban megint Mercy, mellékszerepben pedig Lució

A doktornőnél még mindig nem sikerült eltalálni a megfelelő mixet, de majd talán most! Ezen kívül Lució kapott egy kis finomhangolást.

A legutóbbi frissítés óta nem telt el sok idő, de úgy néz ki, hogy Mercy egyeduralma már túl sok volt a játékosoknak, és a fejlesztők úgy érezték, hogy minél hamarabb be kell avatkozni egy frissítéssel.

Metajelentés: Angyalból ördög

Sensevida | 17/10/10 18:45 A néhány héttel ezelőtt bevezetett Mercy rework-ről senki nem sejtette, hogy ekkora hatást fog gyakorolni a kompetitív Overwatch ranked rendszerére. A több fős újraélesztés átdolgozása miatt sokan már temették a karaktert, azonban a statisztikák szerint Mercy a legtöbbet mainelt karakter minden tier-ben.

De lássuk mit is rejtenek az újdonságok és, hogy a fejlesztők szerint miért volt szükség a változásokra:

Social

A játékosok mostantól a státuszukat tehetik Online, Away, Busy vagy Offline-ba is. Ezt a Social menüpontban lehet állítani.

Hősök

Lúcio

Wall Ride

A sebesség szteroid, amit a karakter kap, miután kijön a Wall Ride-ból, 65%-ra emelkedik.

"Ez egy mostani bug miatt a karakter Wall Ride képessége lelassult. Ez a változás ezt hivatott ellensúlyozni."

Mercy

Guardian Angel

  • A játékosok mostantól a célpontjukon túl is suhanhatnak, ha használják az ugrás gombot.
  • A CD mostantól nem indul újra a Resurrect használata után.

Valkyrie

  • Mostantól az ulti használata nem indítja újra a Resurrect képességet.

"A Valkyrie nem tölti újra az újjáélesztés képességet és a töltési idejét sem csökkenti le. Ehelyett a karakter irányítója az aktiválás után kap egy extra lehetőséget, hogy megmentsen egy csapattársat, amit az ulti ideje alatt bármikor használhat. Ez a töltet az ulti letelése után elveszik. 

Ez a módszer leegyszerűsíti a dolgokat, hiszen így Mercy dolga egyszerűbb lesz. Csak berepül a csata hevébe, és gyorsan felkelt két csapattársat is. Az persze meg kell hagyni, hogy az újjáélesztési lehetőségek száma ezzel a változással erősen lecsökken."

Zenyatta

  • A Cultist Zenyatta kapott még néhány sornyi szöveget...

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!