Tracer Blink tippek iddqd-től

A San Francisco Shock játékosa bemutatja a legjobb helyeket, ahová a karakterrel fel lehet jutni. 

A profi Overwatch játékosok előszeretettel készítenek oktató anyagokat írott vagy videós formában, amikből a közösség rengeteget tanulhat. Legutóbb Lane "Surefour" Roberts tett közzé a Twitter-ren egy útmutatót a DPS karakterekhez, ha lemaradtatok volna, az alábbi cikkben tudjátok pótolni.

"A győzelem mindig a saját erőfeszítéseid bónusza, ha jól játszol, az esélyeid csak nőni fognak." -Surefour

Sensevida | 17/10/16 18:32 A hivatásos Overwatch játékosok rendszeresen osztják meg gondolataikat a játékkal kapcsolatban, és néhányan előszeretettel készítenek edukációs tartalmakat a közösség számára. Nemrég shadder2k adott néhány tippet Genjihez minden hős ellen; ha lemaradtatok volna, az alábbi cikkünkben tudjátok pótolni. Ha szeretnétek fejlődni, a fiatal profi tanácsait mindenféleképpen érdemes megfogadni.

Most a San Francisco Shock Overwatch League csapatának legendás McCree játékosa, André "iddqd" Dahlström jelentkezett ismét edukációs tartalommal, amiben hasznos Tracer Blink tippeket oszt meg az érdeklődőkkel.  A karakter ugye rettentő mobilis a képességnek köszönhetően és attól függetlenül, hogy csak vertikálisan tudunk előre vagy hátra haladni vele, így is rengeteg magaslati helyre el tudunk jutni, ahonnan meglepetésszerűen lecsaphatunk az ellenségre.

Obi-Wan Kenobi és Anakin Skywalker Mustafar-on történt párbajából már tudjuk, hogy a "High Ground" hatalmas előnyt jelent egy csatában és ez az Overwatch-ban is így van. A magasból nem csak jobban rálátni a csatatérre, de ha bajba kerülnénk, elég visszahúzódunk a perem mögé és az ellenfél  rögtön nem lát ránk, szóval van időnk segítséget kérni vagy gyógyítani magunkat mondjuk Soldier:76-tal. Egy McCree vs. McCree 1v1 duel-ben például az alacsonyabban lévő játékosnak nincs hova menekülnie, amíg a magasabban lévő vígan szórhatja az áldást félig fedezékből. 

Visszatérve Tracer-re, a pályán való gyorsabb közlekedéshez és a Supportok hatékony pusztításához ezeknek a pozícióknak az ismerete nagyban hozzájárul, szóval érdemes őket betanulni a siker érdekében. Az alábbi videóban iddqd Dorado és Temple of Anubis trükkös Blink helyeit mutatja meg nekünk, jó tanulást!

iddqd-t érdemes egyébként követni a Twitch csatornáján is, ahol közvetítéseiben is nagyon szívesen osztja meg tanácsait a játékosokkal, legyen szó akár Tracer-ről, McCree-ről, vagy Soldier:76-ról. 

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!



Kövess Minket!