Háromszoros bajnoka lehet a HD2L-nek egy játékos! Itt vannak a LAN részletei

Háromszoros bajnoka lehet a HD2L-nek egy játékos! Itt vannak a LAN részletei

Az év második LAN-ját teljesen új helyen rendezik,  és igazán parázs mérkőzésekre lehet számítani.

Október 21-én kerül megrendezésre a Dota 2 HD2L első és második divíziójának a döntője. Az Infinity Esport bár ad otthont a harmadik dotás LAN-nak, szombaton 14 órától 4 csapat méri össze tudását a nagyközönség előtt. A 300 ezer forintos összdíjazás mellett, nem maradhatnak el a megnyerhető kupák sem.

Hosszú utat tett meg azóta a közösség, miután tavasszal a 2 éves kihagyást követően újra Budapesten gyűlt össze a kemény mag, hogy versenyezzen egy jót. Talán egyre inkább kezdenek ráébredni az játékosok és a nézők, hogy egy nagyszerű élmény vár rájuk, minden egyes LAN alkalmával.

A 3. szezon egy kicsit azért megváltozott, és a csapatok összetétele is módosult többnyire. Az első és a második osztályban is egyaránt 8-8 csapat kezdte meg a küzdelmeket, majd a 7 fordulót követően kialakult a végső erősorrend. 4 csapat szerzett tehát részvételi jogot a döntőre.

2 párharcot láthatnak majd a helszínre látogatók és az otthon ülő nézők:

Divízió 1

Deadly Five vs Hokotro

A D5 a címvédő, ráadásul Brian, a csapat supportja, ott volt a legutóbbi 2 döntőben is, és mindkétszer meg is nyerte azt, az első szezonban viszont az OGC-vel diadalmaskodott. Mit is mondhatnánk, jól választott teameket, bár skillje vitathatatlan. A második szezon fináléját a KS Kommando ellen nyerték meg 2-1-re. Azóta twizz helyett BALAZS-t láthatjuk náluk carry pozícióban. Egyébként ő ott volt az ezüstérmes KS ötösében aznap. A Hokotro pedig egy feltörekvő stack, akik mindenképp borsot törnének a papíron esélyesebb D5 orra alá. A csoportmérkőzések alatt 2-0-ára nyert a D5, nem lesz tehát könnyű dolguk ellenük. 

Divízió 2

Ha/Ver|Hands of Midas vs Rotary

Lehetőséget kapott ez a két csapat a döntőbejutásra, miután az előző két finalista feljutott az első osztályba. A Hand of Midas százszázalékosan kvalifikálta magát, a Rotary pedig mindössze a mostani ellenfelétől szenvedett vereséget, 2-0-ára az alapszakaszban. A revansra éhező ötös semmiképpen sem akarja ilyen könnyen adni a trófeát és a vele járó nyereményt.

Az alábbi csatornán bárki követheti az eseményeket a LAN-ról:

Te ott leszel?

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!