Ezeket tartalmazza a Clash Royale októberi frissítése

Ezeket tartalmazza a Clash Royale októberi frissítése

Rengeteg újdonságot hoz a régóta várt frissítés.

Nem panaszkodhatnak a Clash Royale rajongói, hiszen az utóbbi időszakban el vannak látva minden földi jóval: kaptak egy combos őszi bajnokságot, megérkezett a játék magyar ESL szekciója, legutóbb pedig bemutatkozott a vadonatúj Touchdown mód is. Most pedig kiderült, hogy mi minden várható a holnap élesedő gigafrissítésben. 


Az első és egyben legfontosabb, hogy kapunk egy raklapnyi új játékmódot. Az egyik ilyen a Touchdown, ahol az amerikai fociból hasonlóan kell végignyargalnunk az ellenfél térfelén, ami ha sikerül, egy korona üti a markunkat. Aki pedig először gyűjt össze ebből hármat, az nyeri a meccset. Az első 2 perces fázisban 1x-esen termelődik az elixír, a maradékban viszont már duplázódik. Ebből a módból egyelőre ki lesz tiltva a Hog Rider, a Mega Knight, a Flying Machine és a Cannon Cart is.

A másik új mód az ún. Mirror Mode, ahol ugyanazzal a paklival és megegyező rotációval játszanak majd a játékosok, ami biztosak vagyunk benne, hogy érdekes és egyúttal izgalmas meccseket fog eredményezni. Ezek mellett kapunk majd egy -egyelőre még csak megszellőztetett- Casual Mode-ot, ami PvE lesz és vissza kell vernünk a hullámokban érkező ellenfeleket.


Végre megérkeznek a Daily Quest-ek, azaz a napi küldetések is, amik -ha minden igaz- napi 3 feladatot fognak jelenteni, és segítségükkel gemeket, aranyat és kártyákat szerezhetünk, illetve ha minél többet oldunk meg belőlük, annál nagyobb láda üti a markunkat, úgyhogy már önmagában ezért is megéri majd minden nap kimaxolni őket.

Új kártyákat és arénákat is kapunk, viszont ezekről nagyon keveset tudunk. Annyi biztos, hogy előbbinél visszatértek a Ghost koncepcióhoz, míg utóbbi pedig az új Tower skinekkel mellett érkezni fog. Az alábbiakhoz lesznek új kinézetek: Barbarian Tower, Bone Tower, Goblin Tower, Caba Tower, Ice Tower, Tropical Tower, Legendary Tower, PEKKA Tower, Royal Tower, Sworn Tower, és végül Training Tower.

És ha mindez nem lenne elég, akkor jön az új töltőképernyő: kivették a Tournament full refundot és még vár ránk pár egyéb, játékot könnyítő meglepetés is.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!