Rögtön két Blitzcrank skin is kiszivárgott, a hozzájuk tartozó kezdeti tervekkel

Rögtön két Blitzcrank skin is kiszivárgott, a hozzájuk tartozó kezdeti tervekkel

Bár hivatalosan csak október 24-én akarták bemutatni őket, véletlenül kikerült a Riot Games egyik oldalára, és onnantól már nem lehetett elrejteni.

Blitzcrank az utóbbi időben egész sokat szerepelt a profik között, főleg még az Ardent Censer meta előtt, talán ezért is jött az ihlet, hogy új skineket kapjon. Igen, többes szám, ugyanis rögtön kettőt is kap, amik lényegében egymás ellentétei. A splash art került ki a Riot Nexus oldalára, ahol a különféle hősfejlesztési naplókat, illetve a kérdezz felelek posztokat is kirakják. 

Magát a posztot csak október 24-én szerették volna közzétenni, de úgy tűnik, hogy valaki véletlenül publikussá tette, így idő előtt kiszivárgott. Ez elég volt arra, hogy valaki lementse a képeket és kitegye Redditre, ahonnan már nem volt visszaút, hiszen rengeteg emberhez jutott el. 

Az is kiderült, hogy nem rajongói alkotásról van szó, erről Tummers, a Riot egyik kollégája tett tanúbizonyságot az egyik kommentben, viszont azt is hozzátette, hogy nem egy ultimate skinről van szó, hanem két különállóról, aminek darabja 1350 RP lesz. A két kinézet egyébként egymánsak az ellentétei, hiszen az egyik teljesen világos, míg a másik sötét és a Lancer Paragon, valamint a Lancer Rogue névre fognak hallgatni.

Ami érdekes ebben a két skinben, hogy ahhoz képest, hogy napokon belül szerették volna bejelenteni, illetve most már ki is szivárgott, még mindig nem került be a PBE-re. Valószínűleg megvárták volna a bejelentés napját. (Ennek ellenére nagyon jó látni, ahogy az elképzeléseiket vázolták, a grabek például nagyon jól néznek ki.)

Annyi még kijött frissítésként a Riot oldaláról, hogy bár a két skin külön-külön 1350 RP-be került majd, akár együtt is megvásárolhatjuk, ebben az esetben csak 1850 RP-t kell kicsengetni érte.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!


Kövess Minket!