Így néznének ki az OW hősei X-Men karakterekként

Így néznének ki az OW hősei X-Men karakterekként

Egy fiatal művész tökéletesen ötvözte a Marvel és Blizzard univerzumot.

Művészeti szempontból a Blizzard kiváló munkát végzett az Overwatch-on, legyen szó akár a karakterdesign-ról, a fiktív univerzum felépítéséről, vagy az animációs rövidfilmek csodálatos képi világától. Szerencsére a stúdió munkája folyamatosan ihletet ad a világ szabadúszó művészeinek, és az ilyen beállítottságú rajongóknak is, akik rendszeresen készítenek rajzokat, digitális képeket, vagy kisfilmeket kedvenc karaktereikről. Legutóbb például egy nagyon ötletes fanmade zenei válogatás látott napvilágot, amiben az Overwatch ikonikus helyzeteit ötvözik a populáris zenékkel.

Rolling Stones, Linkin Park, Ed Sheeran? Így szólnak az Overwatch-ban!

Őrületesen vicces tracklistet dobtak össze Overwatch rajongók, hallgassatok bele! Garantáltak találtok kedvetekre valót!

Most egy újabb fúziót szeretnénk a figyelmetekbe ajánlani, ugyanis egy fiatal designer, aki az XtremeGhost névre hallgat, ötvözte a Marvel képregény univerzum X-Men hőseit az Overwatch karakterekkel. A megvalósítás szerintünk igencsak parádés lett, és a stílus leginkább a 90-es évek elején futó, később Magyarországon is megjelenő X-Men Animated sorozatára hasonlít. Nem is húznám tovább az időtöket, ugorjunk is a karakterekre. 

Wolverine Torbjörn 


Gambit Genji

Storm Pharah


Apokalipszis Doomfist

Jubilee Tracer 

Juggernaut Reinhardt

Deadpool Reaper és Cyclops Soldier: 76

Psylocke Sombra

Beast Winston

Jean Grey Phoenix Mercy

Ezek lettek volna az Overwatch legnépszerűbb karakterei X-Men hősökként XtremeGhost galériájából, akinek a többi munkáját az Instagram fiókján tudjátok megtekinteni. Nektek melyik jön be?

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!