Egy 14 éves srác útja Bronze-ból egészen Top500-ig

Egy 14 éves srác útja Bronze-ból egészen Top500-ig

Az inspiráló történetet a rettentően jófej édesapja meg is osztotta a közösséggel. 

Az Overwatch Competitive Play és teljesítmény alapú MMR rendszere nem éppen tökéletes, azonban kemény munka árán bárki eljuthat a magasabb szintekre. Nemrégiben például egy siket srác érte el a Diamond-ot mindenféle játékhang és verbális kommunikáció nélkül, de erről korábban beszámoltunk nektek; ha lemaradtatok volna, az alábbi cikkünkben tudjátok pótolni.

Egy halláskárosult srác most bizonyította, hogy kitartó munkával előre lehet lépni a ranglétrán

Reméljük az alábbi történet után belátjátok, hogy nincs lehetetlen, csak tehetetlen.

Most ismét szeretnénk egy rendkívül inspiráló történetet bemutatni nektek, aminek a főszereplője a 14 éves UltraSpeed7. A fiatal játékos még a harmadik szezonban kezdett el játszani édesapjával, és a rendszer 1400 pont környékére rakta a besoroló mérkőzések után, ami ugye a legalacsonyabb rank-nak, vagyis Bronze-nak számít.  

Hasonló esetben sokan biztos elkeserednének és feladnák a Competititve Play karrierjüket, azonban UltraSpeed7 kitartó munkával nekiállt, hogy megmássza a létrát. A fiatal srác az elmúlt fél évben sem tétlenkedett, és egyenletes teljesítménnyel körülbelül két hónapja fel is jutott Grandmaster-be. Hihetetlenül jófej édesapja ekkor a Competitive Overwatch subreddit-hez fordult és segítséget kért a közösségtől, hol tudna fiának olyan csapatot találni, ahol tovább tudja fejleszteni képességeit. 

A fórumozókat abszolút lenyűgözte az ilyen fajta szülői támogatás, és sokan szóvá is tették, hogy bezzeg az ő idejükben a felmenőik csak ordítottak velük a videójátékok miatt, továbbá a bejegyzés a profi játékosok tetszését is elnyerte. A Misfits hitscan mestere Kevyn "TviQ" Lindström például felajánlotta segítségét, hogy szívesen duózna a sráccal, ezzel is hozzájárulva a fejlődéséhez. 

UltraSpeed7 édesapja tegnap jelentkezett egy kis update-tel, és örömmel osztotta meg fia sikerét, aki nemrég feljutott Top500-ba is, ráadásul a hosszú útról készült egy hangulatos fragmovie is, ami leginkább szédületes Genji játékokat tartalmaz. 

Összességében úgy gondoljuk, a srác előtt nagy jövő állhat, és biztosan kapunk majd hírt róla a versenyek kapcsán is. Reméljük tetszett nektek ez a történet, ami bizonyítja, hogy bármit el lehet érni a játékban ha, keményen dolgozik az ember. 

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

 

Kövess Minket!