A Rainbow Six új frissítése milyen hatással lesz a profikra?

A Rainbow Six új frissítése milyen hatással lesz a profikra?

Egy kicsit elmerengünk a kérdésen.

Pár napja számoltunk be arról, hogy megérkezett a Rainbow Six: Siege szezonközi frissítése, ami számos újdonságot hoz a játék, és egyúttal a játékosok életében. Természetesen emellett sokan kíváncsiak arra is, hogy vajon a profik életében milyen változást hoz a nemrég érkezett update, úgyhogy most ezen egy kissé ellamentálunk. 


A profi játékosok számára egy-egy új update megjelenése sokkal többet jelent, mint a hétköznapi gamereknek. Főleg abból a szempontból igaz ez, hogy a legtöbb frissítés kisebb, vagy nagyobb hatással van a pro metára, valamint hogy minden pozitív és negatív változással tisztában kell lenni ahhoz, hogy a tétmeccseken a maximumot hozhassák ki magukból. 

A frissítést változtatásainak ismeretében abban szinte biztosak lehetünk, hogy Kapkant sokkal többet láthatjuk majd a profik mérkőzésein. Bár az általa lepakolt csapdák már közel sem olyan halálosak –hiszen 60 életerőpontot tudnak sebezni–, viszont a környezetbe való beleolvadásuk számos taktikai lehetőséget rejt, és akkor még nem beszéltünk arról, hogy a megnövelt mozgási sebesség miatt a védelem kiépítésében is mekkora szerepe lehet ennek a karakternek.

A Grenzschutzgruppe 9 katonájának, Blitz-nek sem kell majd szégyenkeznie, akinek korábban a pajzsa több problémát is okozott, hiszen a flash-t sokszor nem tudta akkor ellőni, amikor a leginkább szüksége lett volna rá. Szerencsére ez és a lassúsága már a múlté, mivel már teljes sebességgel roboghat az ellenség felé, és ha megfelelően céloz vele az őt irányító játékos, akkor gyakorlatilag sérülés nélkül úszhatja meg a támadást. A profiktól biztosan láthatunk majd 1-2 érdekes megmozdulást ezzel a karakterrel, amit mi is igyekszünk majd elsajáítatni.

Hibana-t is biztosan többször fogjuk látni, de az még a változtatástól függ, hogy mennyire lesz gyakori a hivatásos játékosok körében. Ugyebár, az általa használt pelletek a Rainbow Six: Siege egyik –ha nem a legidegesítőbb– elemei közé tartoznak, hiszen soha nem tudhatod, hogy pontosan mikor ér téged a meglepetés. Az új patch némiképp változtat ezen, de azt jelenleg nehéz megjósolni, hogy ez a profik szintjére levetítve milyen hatással lesz. Viszont, ha valóban jól sikerül a változtatás, akkor szinte 100%, hogy Hibana visszakerül a pro metába.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

 

Kövess Minket!