Fl0w3R legjobb Widowmaker lövései a világbajnokság negyeddöntőjéből

Fl0w3R legjobb Widowmaker lövései a világbajnokság negyeddöntőjéből

A koreai játékos félelmetesen jól lőtt és nem volt előle menekvés.

A BlizzConon tartott világbajnokságon rengeteg kiváló mérkőzésnek lehettünk szemtanúi, azonban a felhozatalból egyértelműen kiemelkedik a Dél-Korea vs. Egyesült Államok negyeddöntő, ami talán az Overwatch e-sport történetének legszínvonalasabb összecsapása volt. Az aznapi meccsekről már beszámoltunk nektek, ha lemaradtatok volna, az alábbi cikkünkben tudjátok pótolni.

Rekord nézőszámot, és fantasztikus meccseket hozott a világbajnokság első napja

Sensevida | 17/11/04 16:05 A 2017-es Overwatch világbajnokság rájátszását a hétvége folyamán rendezik a BlizzCon-on és a megmérettetés nem csak a mérkőzések miatt különleges, hanem amiatt is, hogy itt debütál a Blizzard új Spectator módja is a játékhoz.

Habár a versenysorozatnak már pár napja vége és Dél-Korea végül megvédte bajnoki címét, még nem tudjuk elengedni az USA elleni mérkőzést, ahol az MVP egyértelműen a New York Excelsior Overwatch League csapatának tagja, Yeon-oh "Fl0w3R" Hwang volt, köszönhetően félelmetes Widowmaker játékának. 

Fl0w3R halálpontos lövéseitől akkor nem csak a közönség, de a kaszterek is elaléltak, ha lemaradtatok volna a mészárlásról, akkor az alábbi videót ajánlanánk figyelmetekbe. Jó szórakozást!

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

 

Kövess Minket!