Szerezz minél több zsíros lootot a Call of Duty: WWII-ban!

Szerezz minél több zsíros lootot a Call of Duty: WWII-ban!

Megmutatjuk, hogy hogyan csináld.

Pont a tegnapi nap folyamán számoltunk be nektek arról, hogy végre megérkezett a Call of Duty: WWII, ami nem csak kellemes szórakozást, hanem rengeteg kipróbálható fegyvert is ad a játékosok kezébe. Most azt nézzük meg, hogy milyen játékon belüli lootszerzési lehetőségekkel találkozhattok, ha a cím megvásárlása mellett döntötök. 

Ismerd meg a Call of Duty: WWII fegyvereit!

Ismerd meg a Call of Duty: WWII fegyvereit.

A Call of Duty: WWII-ról szóló beszélgetések központjában legtöbbször a játék Supply Drop-ja áll, ami lényegében a háborús lövölde lootboxait jelenti. Sokak számára ugyanis nem világos, hogy egyáltalán milyen jóságokat szerezhetünk velük, valamint hogyan juthatunk hozzájuk. Emellett még az in-game valutának számító Call of Duty pontok sincsenek benne a játékban, amiket játékon belüli feladatok sikeres teljesítéséért kaphatunk, majd aztán jó kis boxokra válthatunk.

Supply Drop-ból összesen két fajtát találhattok: a regulart és a rare-t. Szerencsére a Call of Duty: WWII multijában számtalan lehetőség van arra, hogy ilyeneket begyűjthessetek: például azzal, ha simán csak játszotok a játékkal, amivel egy óra alatt akár 4 darab is ütheti a markotokat. 


rare Supply Drop-okat a különböző Contractsok teljesítésével tudtok szerezni. Ezek olyan limitált challengek, amiket a Quartermastertől lehet megvásárolni. Itt például olyan kihívásokkal találkozhattok, mint hogy adjatok le minél több fejlövést 30 perc alatt, vagy valamelyik játékmódban minél több fraget szerezzetek stb. 

Viszont tudnotok kell, hogy nem mindegyik Contracts ad Supply Drop-ot, valamelyik pusztán tapasztalati ponttal, vagy beváltható Armory Credits-cel kedveskedik nektek. Ellenben amelyikek ritka ládákkal jutalmaznak, sokkal drágábbak, és az esetek többségében húzósabb feladatot is kell megcsinálni értük. 


A lootboxok szerzésének másik könnyű módja az Orders, amivel kapcsolatban Major Howard-ot kell felkeresnetek. A Contracts-hoz hasonlóan itt is kihívásokat és mérföldköveket kell teljesítenetek, viszont az előbbivel ellentétben itt nincs időkorlát erre. Viszont egyszerre összesen csak hatot vehettek fel (három napit és három hetit), viszont ha a napikból hatot megcsináltok, garantáltan kaptok egy rare ládát -ez egyébként igaz az aznapi Special Order teljesítésére is.

Armory Creditet már azért is kapsz, ha adott nap belogolsz a játékba, de mellette az előbb említett Contractsok, és az Ordersek megoldásáért is. És akkor ne feledkezzünk meg a Headquarters Rest & Relaxation területéről sem, ahol klasszikus Activision játékok kipróbálásával is lehet egy kis pénzt keresni. 


Ilyen krediteket a főhadiszállás egyik másik frekventált helyén, a Headquarters Poston is szerezhettek, ugyanis néhány óránként ingyen dob ilyen jutalmakat a játék. Csak oda kell menned a postához, felszedned és már kész is! Itt találod egyébként az egyéb promo itemeket is.

Amíg az Armory Credit nem használható fel lootboxok vásárlására, addig érdemes őket még több Contracts, vagy különböző skinek, kozmetikai cuccok bezsákolására fordítani. Ha kíváncsiak vagytok ezekre, csak üssétek fel a Quartermaster Collections részét, ahol az összes elérhető jóságot megtaláljátok a hozzájuk tartozó in-game árcédulával. 


A játék lootboxai számtalan meglepetést tartogathatnak, viszont –jelenleg– egyik sem biztosít játékon belüli előnyöket. Ilyen jutalmak lehetnek a különböző, limitált ideig használható XP boostok (amikből van weapon, soldier és division fajtájú is), de találhatunk bennük calling cardokat, camokat, fegyverskineket, vizuálisan feltuningolt fegyvertartozékokat és egyedi mozdulatokat.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!